Vizitator Cristian95 Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Salutare, am si eu o problema cu iesirea de casti de la Macbook si nu stiu daca e cumva ars un canal sau se poate remedia in alt mod. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Presupun că ai verificat mufa căștilor, să nu fie o problemă de la ea sau de la cablu. Cu alte căști ai încercat ? Link spre comentariu
Vizitator Cristian95 Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 5 perechi de casti am incercat am pus si la monitoarele audio si pe un mixer cu diferite cabluri si acelas nu se schimba nimic Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Se poate să se fi dezlipit mufa mamă de pe placă.Cum a intervenit defecțiunea, în timpul utilizării normale, sau când ai conectat alt dispozitiv audio pe mufa de cască ? Link spre comentariu
rlodina Postat Octombrie 31, 2016 Partajează Postat Octombrie 31, 2016 Salut Cristian. 1 - Verifica la Audio device (⌘ + Space (Spotlight): "Audio MIDI Setup") : volumul master pe ambele canale (cel mai probabil aici e problema - 98%): 2 - Mizerie in mufa (1.8%) - curata-l. 3 - Probleme hard (0.2 %) - recomand o vizita la un service un pic specializat. Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum