Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare piese

Vizitator mihai_mihai

Postări Recomandate

Vizitator mihai_mihai

Salutare colegi,am o navigatie de pe un audi care nu se mai aprinde,am desfacut-o si am gasit doi tranzistori impuscati problema este ca nu am reusit sa ii identific ca sa pot sa ii inlocuiesc si apelez la ajutorul vostru,din ce se mai distinge scrie ceva de genul GZ in partea stanga si in dreapta cred ca 16. multumesc

post-179868-0-23149800-1477844405_thumb.jpg

post-179868-0-89827400-1477844414_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• benn

2

• validae

2

• Florinel TV

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Par s? fie tranzistorii din invertorul de iluminat afi?aj dup? pozi?ia lor. Scrie GZ 16 pe ei.

Asa am vazut si eu ca sunt dar nu am gasit nimic despre despre ei

Link spre comentariu

Caut? un invertor CCFL recuperat dintr-un laptop sau scanner, recuperezi o pereche de tranzistori de acolo. Caut? ?i scheme de invertoare de mic? putere, po?i folosi ?i alte tipuri de tranzistori bipolari.De exemplu 2SC5706 sau 2SC5707

Link spre comentariu
Vizitator mihai_mihai

Am reusit sa rezolv problema, am luat tranzistorii dintr-un lcd de 7 inch cu ecranul spart,pe langa tranzistori am mai schimbat si ridicatorul de tensiune care era si el intrerupt pe iesire si pe care l-am luat tot din tv.Multumesc frumos la toti cei care mi-au dat sfaturi,o seara buna!

post-179868-0-67693700-1477942220_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări