Vizitator Mangu Ion Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 buna seara sunt bransat la instalatia orasului...sa zicem energoterm am renovat una din camere si am zis ca eu sunt mai smecher si sa fac in pardoseala o serpentino-spirala infinitului ......am anulat caloriferul teava este intre tur si retur cand au inceput sa bage agent termic...surpriza nu circula apa pe teva mea ar fi folositoare o pompa micuta de recirculare? sau...altceva ce e de facut? parca nu as vrea sa bag calorifer....si asa e camera mica multumesc foarte mult Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Te rog sa ma scuzi,dar n-am auzit prostie mai mare decat ce ai facut acolo. Agentul termic pentru incalzirea prin pardoseala are o temperatura mult mai scazuta decat cel pentru radiatoare. Sfatul meu este sa montezi la loc un radiator. Ai mai vazut treaba aceasta undeva? Cine te-a invatat sa faci asa? Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Se poate monta o van? termostatare cu 3 cai si o pompa de recirculare, astfel temperatura apei se poate limita la 40-45 grade si pompa va ajuta la circularea agentului termic prin spirala. Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Da,in cazul dat e singura solutie viabila,dar se justifica investitia deja facuta + vana si pompa? Asta ar mai insemna vreo 700-1000 lei. Link spre comentariu
cheluakame Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 (editat) Este si normal s? nu circule apa prin serpentina respectiv?. Pierderile hidraulice sunt mult mai mari prin teaa respectiv? dec Editat Octombrie 29, 2016 de cheluakame Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum