Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

counter strike

Vizitator florin2007

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• Bogdi16

1

• Blind

1

• frantuzu_lan

1

Top autori în acest subiect

Cu riscul de a deveni antipatic...asta este cel mai patetic topic din cate am citit in viata mea.1. Cu coduri dispare tot farmecul jocului, dupa parerea mea.2. Asta e forum de electronica (ca se mai abordeaza si alte subiecte, asta e alta poveste cu TDA-uri si MOS-FETI). Du-te pe computer games sau softpedia si intreaba asta, poate o sa iti raspunda cineva.3. :google :google :google Acolo o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta.

Link spre comentariu

deci cu d`astia al de tine imi fac eu nervi si fac pacate :smt075 mie mi-ar fi rusine sa cer asemenea lucruri pe un forum

si eu mi-am facut pacate destule cu codasii astia ... da acu m-am lasat de cs ... si e mult mai bine :bananaparty:
Link spre comentariu

si eu mi-am facut pacate destule cu codasii astia ... da acu m-am lasat de cs ... si e mult mai bine

nici eu nu prea ma omor cu CS-ul ..... da` seara cand vreau sa mai trag de timp sa nu ma culc ca gainile .... mai fac un CS mic si ... apar codatii care strica tot jocul si eu incep sa le umplu frigiderul de carne :smt075
Link spre comentariu

morala: jucati quake, ca aveti destul fun pe serverele alea!! :snakeman: (ps1. cine vrea sa experimenteze intinderea matzelor proprii pe pereti, e rugat sa spuna.ps2. e vb de o intindere virtuala... deocamdata) :snakeman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări