Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

32PFL3605/12

lrai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lrai

12

• Darden

9

• POLAKU2002

6

• iuliantv

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E ok sursa!! La fel si la mine,tensiunea e corecta!! Cand pica acel integrat,nu mai pleaca tv-ul!! Intr-adevar acel integrat va trebui inlocuit,chiar daca s-a adaugat acel condensator,aceasta solutie nu e de durata!!! O sa mai sap,cand o sa mai am timp!!P.s: la placa anterioara,cu simptome similare,e pus un stabilizator de 3,3v !!

Editat de Darden
Link spre comentariu

Am o intrebare, panelul are in stanga jos langa butoane de volum un led (ledul este in panel nu are legatura cu ledul de power). Am observat ca la mine dupa ce apare sigla ledul incepe sa scada in intensitate chiar inainte sa se restarteze, nu stiu daca are vreo legatura, dar scaderea in intensitate a ledului inainte de reboot e suspecta. Poti sa-mi confirmi daca si la tine face la fel si eventual cineva care are un tv functional care este comportamentul normal al acelui led ?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna seara! pe aceeasi sursa am gasit IC901 care pe schema apare ca TNY274PN, explodat, l-am schimbat cu un TNY278PN, am pe condensatorul de filtraj din primar 392V dar nu am voltaj pe nici un rail, nici macar pe standby, siguranta era intreaga, am verificat toti mosfetii, diodele si rezistorii din primar si secundar cat si optoizolatorii de feedback. Ma gandesc sa inlocuiesc controlerul PFC, a mai avut cineva asemenea probleme cu acesta sursa?

Link spre comentariu

deobicei pfc-ul pleaca dupa iesirea tv-ului din stby,deci teoretic ar trebui sa ai stby fara pfc,in mare parte la aceste surse defectul tipic este traful choper stby strapuns sau spire in scurt,deci daca nu ai busit si noul TNY27xx zic sa verifici traful choper,stiu ca unii colegi au adaptat surse externa de 5v in lipsa choperului,eu unul am avut choper din recuperari si nu am experimentat sursa externa

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Buna ziua...am bate de cap cu acest tv...a fost dusa sursa si am reusit sa o reanimez dar nu mai am sunet...am semnal audio pe mufele de rca..am luat semnal de aici si am pus pe intrarea de preamplificator si am sunet la maxim...am inlocuit 74c dar nimic....tensiunile sunt normale ceva lipseste din acest puzzle...sunetul nu se aude indiferent de pe sursa pun

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări