Vizitator Balan Ciprian Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 (editat) Va salut! Ma chinui de c Editat Octombrie 29, 2016 de Balan Ciprian Link spre comentariu
Mircel Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 (editat) Pe jack-ul de 3,5mm po?i scoate semnal audio stereo chiar dac? ini?ial este destinat intr?rii. Editat Octombrie 29, 2016 de Mircel Link spre comentariu
Vizitator Balan Ciprian Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Nu iese semnal pe jack. A fost primul lucru pe care l-am incercat... Link spre comentariu
Mircel Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Mie mi-a mers. Este adev?rat, ale mele erau din cele ieftine. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Ala nu are nimic FM pe placa. Este doar BT.Te-oi chinui tu de cateva zile dar nu pare ca ai incercat sa lipesti fire prin jurul integratului patrat. Eu cred ca ala e decodorul MP3, deci iesiri ar putea (daca are) fi numai in jurul lui.Poza cu spatele se poate? Link spre comentariu
Vizitator Balan Ciprian Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 (editat) De unde e?ti a?a sigur ca nu e FM? Si de ce ar trebui neaparat sa lipesc? Editat Octombrie 30, 2016 de Balan Ciprian Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Atunci ia o casc? telefonic?, av Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 thunderer a vazut doar antena de BT, in general antena FM este pe firul de alimentare. Balan Ciprian iei o pereche de casti si un condensator de ~100nF, pui firul comun al castilor la masa modulatorului si firul "cald" (unu din cele doua) il inseriezi cu condensatorul. Celalalt pin al condensatorului o sa fie sonda de cautare a semnalului audio pe pinii integratului si pe condensatorii / rezistorii SMD. (incerca sa eviti partea de oscilator). Eu asa am procedat la chinezaria mea de modulator. l.e: validae a fost mai rapid. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Ai grija sa nu scurt-circuitezi inte ei pinii integratului cand te joci cu sonda, sau s-ar putea sa-ti para rau... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Aia e o chestiune de bun sim?, s? nu provoci scurtcircuite pe controller Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 (editat) Acolo e semnal foarte mic (pe capul de redare) , deci erau ultra-performante castile... dar mai ales urechile. Il avertizam pt ca e pericol mare, mai ales la integratele astea SMD. Editat Octombrie 30, 2016 de lukeme Link spre comentariu
Vizitator Balan Ciprian Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 (editat) Am gasit casca asta. Credeti ca e buna? Nu i.am gasit specifica?iile pe net. E de la un fax. Care dintre cele doua fire este + ?L.e.: are 136ohmi casca. Editat Octombrie 30, 2016 de Balan Ciprian Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 E foarte bun?.Plusul e acea born? a c??tii care, conectat? scurt timp la borna (+) a unei surse de curent continuu, provoac? mi?carea spre exterior a membranei c??tii.Posibil s? fie firul galben, dar testeaz-o cu o baterie de telefon sau orice surs? de 3 - 9Vc.c. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Daca antena e firul de alimentare, pai conceptia e vai de mama ei. Caci firele de alimentare sunt langa o sursa in comutatie, departe de orice integrat care ar fi ampliful de RF.Am zis ca n-are FM caci nu pare a avea un etaj RF.Pune un condensator serie, cum s-a precizat. Nu ar trebui sa conteze polarizarea castii. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Se vede in prima poza, in stanga jos, o serpentina realizata din cablaj. Aceea ar putea fi antena de emisie FM. La puteri foarte mici de emisie si raza de actiune de 5-10 metri e suficienta. Daca ai gasi pe net integratul, dupa marcaj, te-ai putea lamuri mai repede cum e cu pinii. Link spre comentariu
Postări Recomandate