enafelice Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Platinium 21S3 slim are bordul blocat.Cind apas P+,P-,V+,V- apare o cheita sus in dreapta si nu stiu cum sa dezactivez acesta functie Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Procesorul este TDA 9363PS/N3/5 ?? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Ar trebui sa se deblocheze cu 3 ori din butonul PP de la telecomanda Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 chiar de acolo este. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Ar trebui sa se deblocheze cu 3 ori din butonul PP de la telecomanda Da,asa ar trebui,dar eu unul i-am dat mai intai procesorul ca sa fiu sigur ca e ala....iar pe urma daca era procesorul asta,apoi ii dadeam si functia cum sa deblocheze tv-u. O zi buna va doresc !!! Link spre comentariu
enafelice Postat Octombrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Are procesor TDA9363,problema este ca nu am telecomanda originala,folosesc o clona de china RN3200G care face functiile dar nu e compatibila 100%.Nu merge cu PP de trei ori. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Are procesor TDA9363. Sa stiti si dvs de la mine ca sunt ff multe procesoare TDA9363,dar fiecare procesor TDA9363 trebuie sa aiba si o terminatie.... Eu v-am intrebat mai sus daca e acela..sau are alta terminatie.... Deci astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus !!! O zi minunata sa aveti !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum