yo9gcc Postat Noiembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Curios, am scris si eu un post (in jurul nr. 40) si vad ca nu mai apare, o fi din vina internetului care de cateva zile nu mai merge bine. Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 @misuraelectronic Puteti posta schema sursei respective? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 despre ce sursa vorbiti , stimate domn ? Link spre comentariu
iop95 Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Imi cer scuze. Am crezut ca dvs erati autorul postului cu sursa in care se ardeau toti tranz. mai putin acel 2SC... Ati facut doar trimitere la acest post: http://www.elforum.info/topic/64959-reparatie-sursa-comutatie-problema-ce-ma-depaseste/ Eram curios ce ctrl are si cam cum e schema. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 5, 2016 Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 deci , cum ar zice nenea iancu ...ati cam gresit andrisantul , stimabile . este cazul sa luati legatura cu dl ciprian alexandrescu ... doar domnia sa stie despre ce sursa era vorba in acel post . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum