Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema CNC - pierde pasi dar foarte rar se si opreste unul din motoare (aleator)

ovisopa

Postări Recomandate

Poate daca ai si traduce ce ai scris, ai primi vreun sfat. Eu am citit de 3 ori postarea, dar nu am reusit sa inteleg decat ca ai taiat cercuri de 450mm. Restul e indescifrabil. Sau e vreun mesaj codificat ? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovisopa

40

• dany_cta

17

• mars01

11

• sesebe

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe 25.04.2020 la 1:52, dj_ando_83 a spus:

Poate dacă ai și traduce ce ai scris, ai primi vreun sfat. Eu sunt citit de 3 ori postarea, dar nu sunt reîncărcate în valoare de 450 mm. Restul e indescifrabil. Sau e vreun mesaj codificat? 

Nu înțeleg de ce a apărut postul asa. Îmi cer scuze. Am de tăiat tabla de 1 mm grosime. Ii dau x, y, z, 0, mașina își incepe ciclul normal, dar problema este ca doar gaureste materialul apoi se stinge torta. Sunt nevoit să revin la ultimul z 0 pentru a putea tăia piesa. Care ar putea fi problema? 

Editat de TEODOR GUTA
Link spre comentariu

Curentul prea mare probabil, plasma gaureste materialul dar gaura e prea mare si se pierde contactul electric astfel plasma sesizeaza ca a iesit din material si se stinge...

Sau timpul prea mare de "delay" dupa gaurire sau timpul de gaurire prea mare.... toate astea functie de soft.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări