Barbu Andrei Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Poate daca ai si traduce ce ai scris, ai primi vreun sfat. Eu am citit de 3 ori postarea, dar nu am reusit sa inteleg decat ca ai taiat cercuri de 450mm. Restul e indescifrabil. Sau e vreun mesaj codificat ? Link spre comentariu
TEODOR GUTA Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Pe 25.04.2020 la 1:52, dj_ando_83 a spus: Poate dacă ai și traduce ce ai scris, ai primi vreun sfat. Eu sunt citit de 3 ori postarea, dar nu sunt reîncărcate în valoare de 450 mm. Restul e indescifrabil. Sau e vreun mesaj codificat? Nu înțeleg de ce a apărut postul asa. Îmi cer scuze. Am de tăiat tabla de 1 mm grosime. Ii dau x, y, z, 0, mașina își incepe ciclul normal, dar problema este ca doar gaureste materialul apoi se stinge torta. Sunt nevoit să revin la ultimul z 0 pentru a putea tăia piesa. Care ar putea fi problema? Editat Aprilie 26, 2020 de TEODOR GUTA Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Curentul prea mare probabil, plasma gaureste materialul dar gaura e prea mare si se pierde contactul electric astfel plasma sesizeaza ca a iesit din material si se stinge... Sau timpul prea mare de "delay" dupa gaurire sau timpul de gaurire prea mare.... toate astea functie de soft. Link spre comentariu
TEODOR GUTA Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Și de unde pot regla acel delay? Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Din softul care genereaza toolpath/gcode ...... Link spre comentariu
TEODOR GUTA Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 28 minutes ago, nickrvl said: Din softul care genereaza toolpath/gcode ...... Mai exact din lazycam? Link spre comentariu
nickrvl Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 (editat) Nu-l cunosc, eu folosesc SheetCam si in cazul meu se poate modifica de aici: Editat Aprilie 30, 2020 de nickrvl Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum