Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor PanasonicTX 21PZ-1P

macvio53

Postări Recomandate

Am cumparat acest tv (sh) si nu stiu sa memorez canalele tv. Dispun de o telecomanda EUR 511300 care cred ca nu ar fi cea adecvata(normala).

Daca cineva dispune de acest tip de tv as dori sa stiu pasii in memorarea canalelor? Care este codul telecomenzii originale? Multumiri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• macvio53

4

• Florinel TV

2

• FLORIN IORDACHE

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Telecomanda EUR 7628030 .

Dar s-ar putea sa functioneze si cu aceasta telecomanda EUR 511300 pe care o aveti dvs deja. :reytre 

Numai ca trebuie sa va spuna cineva care se pricepe ff bine sa umble pe acest tv-u,adica sa va spuna cum sa-l programati,cum ar fi: sa va bagati posturile tv in memorie .

O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !

Link spre comentariu

Telecomanda EUR 7628030 .

Dar s-ar putea sa functioneze si cu aceasta telecomanda EUR 511300 pe care o aveti dvs deja. :reytre

Numai ca trebuie sa va spuna cineva care se pricepe ff bine sa umble pe acest tv-u,adica sa va spuna cum sa-l programati,cum ar fi: sa va bagati posturile tv in memorie .

O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări