gica70 Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 In ultima vreme am trecut si eu la canepa. Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Acei zimti se numesc filete randalinate ,incercati sa folositi snur de teflon ,se va desface si dupa 10 ani ,permite si desurubarea, asta daca doriti sa faceti ceva de calitate. Pentru randalinare exista un ciocan special. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Salut, Eu folosesc de ani buni etansant lichid,cu care mufarea fitingurilor este joaca de copii.Cheile fixe le folosesc extrem de rar.Este important ca filetul sa fie curat. Alex Link spre comentariu
neluelectron Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Eu ma ocup de montaj centrale termice si instalatii sanitare,sunt autorizat in acest domeniu , deci ambele sunt la fel de eficiente daca stii sa le folosesti niciodata nu am dat gres indiferent daca a m folosit cinepa sau teflon ,cel mai bine se infasoara citeva fire de cinepa pe filet dupa care se infasoara teflon. bineinteles folosesc si pasta verde rezultatul este garantat.... Link spre comentariu
gcom61 Postat Octombrie 29, 2016 Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Si eu am incercat teflonul si desi imbinarile sunt etanse,nu exista acel blocaj al pieselor(fitingurilor)ca si in cazul canepei.Totusi canepa +pasta verde,cred ca sunt cele mai folosite inca. Link spre comentariu
neluelectron Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Corect si rezultatele sunt foarte bune .... Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Cânepă cu vasilină sau vopsea,și sigur nu curge;teflonul e un moft... Link spre comentariu
neluelectron Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 cu vaselina este mai bine cu vopsea daca este nevoie de desfacut dupa ceva timp se desface foarte greu practic de multe ori nu mai poti desfileta tocmai de asta se foloseste pasta verde ,la eventuale reparatii cind trebuie umblat si desfiletat sa mearga scimbate componentele din instalatie ... Link spre comentariu
calul Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Cunosc cazuri cind banda si snurul de Teflon au dat scurgeri la destinderea instalatiilor de incalzire industriala ( vara , diametre de 2-3" ) , si a fost nevoie sa se refaca toate asamblarile filetate cu cinepa , pe cheltuiala executantului . Nu a fost prea placut . S-a lucrat pe principiul ca materialele scumpe sunt mai bune , practica demonstreaza ca mai sunt si exceptii . Cinepa este una dintre ele . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum