ionel popescu 69 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Buna seara,ce-i mai bun la etansarea unui robinet,la o teava de apa rece:teflonul sau canepa? Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Ambele. Conteaza cum sunt infasurate pe filet inaintea imbinarii fitingurilor. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Eu folosesc canepa si apoi peste ea dau teflon. Nu am dat gres. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 La Teflon daca da-i in masalier un sfert de tura esti bun de lucru din nou .la canepa daca este pusa corect si umezita in prealabil apoi mai permite mici ajustari . Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Asta cam a?a este, teflonul odat? str Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Eu sunt fan c Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Nu trebuie sa se dea inapoi. Se infileteaza fara material de etansare si se numara turele cu aproximatie pana la pozitia corecta. Spre finalul stragerii pe filet,cand ai pus calti sau teflon,te opresti si verifici pozitia optima,putin cate putin si n u vei fi nevoit sa dai inapoi. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Am avut un filet cu canepa pe care am vrut sa-l desfac dupa mai mult de 10 ani. A trebuit sa-l ard cu lampa de benzina. Link spre comentariu
woodyteo Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Este buna canepa, dar aceasta dupa ce este aplicata pe fiting sa fie imbibat? in ulei de in, niciodata nu a dat gres, banda de teflon a mai facut probleme. Link spre comentariu
Vizitator FET Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 L a canepa folositi vaselina sau pasta de etansare. Sunt ieftine si se gasesc peste tot. Sau un ulei,auto,etc. Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 (editat) Eu folosesc canepa,ca este mai ieftina! Editat Octombrie 28, 2016 de UN CETATEAN Link spre comentariu
ionel popescu 69 Postat Octombrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Multumesc pentru interes,am cumparat o rola de teflon,si am montat si robinet si flexibil noi. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Buna Canepa,din mai multe motive. Cel mai important: In cazul unei pierderi minore canepa fiind material natural se umfla si pierderea dispare,la fel ca lemnul care se umfla la apa. In cazul unei pierderi consistente nu se poate repara nimic. Totul de la inceput. In plus se poate "da inapoi" ceva cu canepa,cu teflon aproape imposibil. Spor Alex Link spre comentariu
bcristian Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Canepa buna (fire uniforme, fara bucati de coaja) si pasta. Mai bun si mai ieftin. Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 28, 2016 Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Confirm ce a spus alexx1968. La un filet mai vechi si degradat/ruginit (in limite rezonabile) se foloseste cu succes canepa. La mine a fost cazul unui filet de la un cot fixat in peretele de la baie, teva fiind sub tencuiala. S-a umezit nitel canepa, dar ulterior s-a umflat si acum capetele sunt perfect uscate (de ani buni). La un filet bun, folosesc banda de teflon. Acum vreo 30-40 de ani, la imbinarile de la calorifere, canepa de imbiba cu miniu de plumb. Greu de desfacut! Doar cu flacara si chei cu prelungitor. Observatia mea: Daca un filet exterior, arata perfect atunci teflonul va aluneca la infiletare. Valabil si la canepa. Pentru a evita acest lucru, filetul se strica usor cu un obiect acutit: surubelnita, cutit, cui, etc. cat sa-i faceti niste dinti. Dintii vor agata in acest fel materialul de etansare. In comert, unele nipluri de 1/2 din alama au niste zimti pe filet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum