Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplica cu 2 becuri conectare fire

Vizitator eddyshor skz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

2

• v67

2

• cristi_ozana

1

• steleverzi

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

N-ar fi mai bine sa  reveniti la comutator puteti aprinde fiecare din n ele avind puteri diferite dar si ambele ,cred ca va e de ajutor,normal ar fi sa treaca faza prin comutatator iar nulul la becuri in punte

Link spre comentariu

Daca era comutator si func?iona corect cu lustra, adica un buton aprindea ceva si celalalt aprindea altceva din aceiasi lustra, acolo in tavan aveti 2 fire de faza si unul de nul. Dac? e o improviza?ie pe drum, aveti 2 fire de nul si unul de faza. In orice situatie, cele 2 care sunt la fel merg la cate un bec, celalalt ajunge la ambele becuri (fir comun) si se monteaz? comutator (2 butoane).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Fi atent deoarece am vazut in reglete ca asa cum este montat ai o faza un nul si impamantare. Tu ai asa cum au precizat colegii mai inainte faza pe doua fire si nul pe firul trei sau poate invers. Nu conecta nici un fir pe regleta din mijloc deoarece ai un risc sa te electrocutezi deoarece este legat la carcasa aplicii. In cazul ca nu te descurci ar fi bine sa vorbesti cu un electrician pentru conectarea acestei aplici. Din foto am observat ca ai un singur bec, asa ca poti lega doua fire iar cel de-al treilea fir il poti izola si lasa in aplica fara sa-l utilizezi.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

din cele trei conductoare identificam care este comun de regula nulul,actionam comutatorul siprin citeva incercari legind conductoarele in regletalampa se aprinde urmeaza sa scimbab comutatorul cu intreruptorul

spor la mesterit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări