Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genius SW-5.1 Home Theater

Postări Recomandate

Eu am sistemul asta de demult, de cand au aparut ele.... Am facut comatrie cu el si la 1.70 - 1.90 metri nu se mai auzea nimik de la bass. La pretul la care sunt acuma ... is cele mai tari Nu va faceti voi griji pentru ele ca s-au gandit altii destepti cand le-au proiectat. La 45 W cat are pe subwoofer se aude super bine. Daca mai scoate cineva cu boxe normale un bass asa de "frumos" la o putere mica si volum mic.... sa vorbeasca cu mine !!!!!!ASA CA.... va rog frumos... putin respect :evil: BAFTA !!!!! 8)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ironickSQUAD

17

• MadRaper

5

• Murcielad

3

• adi_0106

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Phantasy

cand puscaria aia va avea 45 w reali eu ma arunc de la etaj ... daca tu vezi ala bass frumos inseamna ca nu ai ascultat ceva hi-fi niciodata ... nu merita sa arunci banii pe asa ceva ...

Link spre comentariu

La 40W are probabil distorsiuni >10% si normal ca se aude prost.Genius nu este un super sistem, este bunicel din punct de vedere al raportului pret/calitate.La 100$ doar nu o sa aiba in el amp-uri cu 0.1% distorsiuni la putere maxima si S/Z de 100dB, iar difuzoarele sa fie de 'firma'.Iar cu faza cu 'urechea formata' sa o lasam balta "......" .Nu are rost sa ne jignim intre noi.

Link spre comentariu
Vizitator Phantasy

nu te-am jignit , dar daca ma iei cu > Phantasy poate asa de curiozitate poate te uiti si tu la specificatiile amp-ului pentru subwoofer inainte sa vorbesti ....toate sistemele de pe piata nu au puterea reala echivalenta cu cea data ... asta ma chinui eu sa iti explic ... un sistem ca acela este acum 5.5 mil in bucuresti ... atata l-am vazut eu ... si scuza-ma ... mi se pare ca nu merita sa arunci acei bani ... oricum ... daca tie iti place .. e ok.

Link spre comentariu

Adevarat vorbesti batrane, dar cat de cat tot are treaba cu puterea integratelor finale.... am vazut eu si alte sisteme 5.1 de puteri de peste 160 W RMS care aveau radiator cat aveam eu la o statie deaia mica de 2 X 25 W... aici ce mai ai de spus???? 8)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări