Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genius SW-5.1 Home Theater

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ironickSQUAD

17

• MadRaper

5

• Murcielad

3

• adi_0106

3

Top autori în acest subiect

eu zic sa`ti faci tu cutii dupa ureche :P si poate ai noroc si va iesi ceva chiar mai bun decat alea genius :P bineinteles baga difuzoare si cutii cat mai mari :d:D:D oricum vei depasi cei 20w pe care le are genius pe sub...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator nurdor

Asculta aici : da drumul la sub aproape la maxim si acopera perfect rezonatorul (gaura de jos). Sa vezi intr-adevar ce stie sa faca sub-ul ala (se ineaca), care in poza te face sa crezi ca este chiar genial . Cat despre difurile din sateliti , sant la 3 euroi bucata ; am vazut cu ochii mei la Dioda in Constantza.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator dj_cristi

yo am geniusul ala si sunt super multumit de el. pentru o camera normala e suficient. in primul rand el e conceput ptr. surround nu ptr. putere, adik ptr. vizionarea unui dvd cu sunet 5.1 este excelent, cu toate ca am auzit cum suna majoritatea sistemelor 5.1 existente pe piata, pot spune ca la acest capitol e in top.si inca ceva, sw are un raspuns in frecventa f. bun, am ascultat sute de mp3-uri cu basstest, si se auzea ok. nu mai spun ca tremurau geamurile ca draq :)ptr. cine a initiat acest thread ii dau cateva detalii despre sistemul asta:AMPLIFICAREA: front: TDA7269A - 2 canale rear: TDA7269A - 2 canale center TDA7360 - bridge subw: TDA7296 transf: CTP-10311U-2 INPUT: AC- 230V/50Hz OUTPUT: AC- 28VCT/2.4A -front and rear (4sp) 12V/1A -center 40VCT/1.2A -subwoofer diode: 4*1N5401 BOXE: subwoofer: joase: WSI, 8ohm, 100W front: inalte: WSI, 8ohm, 12-25W medii: WSI, 8ohm, 12-25W -imped: paralel 4ohm center: inalte: WSI, 8ohm, 12-25W medii: WSI, 8ohm, 12-25W -imped: paralel 8/3ohm rear: medii: WSI, 8ohm, 12-25W -imped: 8ohm other IC's: flip-flop: TC4013BP infrared: PT2249A PT2248 motor: BA6208

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Pai in felul urmator..... aplicatia audio de pe pc are un reglaj pentru frecventa de crossover a subwooferului. Frecventa de taiere intre subwoofer si sateliti mai pe romaneste

Link spre comentariu
Vizitator dj_cristi

ah, tu ai placa 5.1 si ai conectat-o la genius la intrarea analogica de 5.1.ok, pai aveam si yo odata asa pe un sb live si puteam sa setez crossoverul la maxim 200hz.prima data credeam ca le ai conectate stereo pe 2 fire, ca asa are el un crossover intern si trece basii pe sw.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări