ironickSQUAD Postat Aprilie 21, 2004 Partajează Postat Aprilie 21, 2004 Daca are cineva schema boxelor ( si ceva dimenisuni la difuzoare ) rog sa o puna in forum. 10x Link spre comentariu
BLK Postat Aprilie 21, 2004 Partajează Postat Aprilie 21, 2004 de ce vrei sa copiezi cand poti face ceva original?cauta prin forum ca a pus vasile de curand niste linkuri pentru 5.1 de computer... Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 21, 2004 Partajează Postat Aprilie 21, 2004 cum adica schema boxelor ? ce vrei mai EXACT :wink: ? Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Dimensiunile Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 22, 2004 Partajează Postat Aprilie 22, 2004 8) da ar trebui sa ai si tipul ala de difuzoare ca sa poti scoate aceeasi performanta :roll: da sa stii ca se aude mai najpa decat alea CORAL :wink: Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Eu le-am ascultat si pentru o camera se aud foarte bine. Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 22, 2004 Partajează Postat Aprilie 22, 2004 dar ce difuzoare vrei sa pui in cutii?... :wink: Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Am vazut in comert difuzoare identice la marime in comert.Nu am nu am desfacut vre-o boxa pana acum asa ca nu stiu daca si si la putere sunt identice Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 22, 2004 Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Pai aproximezi si tu ... chiar daca le vei face sa arate identic NU se vor auzii identic ! prob se vor auzii mai bine :P oricum tu cred ca vrei sa pui chinezarii .... in geniusuri tot chinezarii deci cred ca se vor auzii chiar mai bine :roll: Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 22, 2004 Partajează Postat Aprilie 22, 2004 :roll: eu unu nu cred ca va putea sa faca sa se auda macar cat alea ganius.... Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Mai depinde si de ce amplificatoare folosesc ...........Si nu o sa pun chinezarii ...Mersi de incurajare Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 22, 2004 Partajează Postat Aprilie 22, 2004 mda.... si de ce nu crezi ? ce este asa deosebit la alea ? difuzoarele sunt de duzina incinte PAL , subwoofer bandpass ordinu` 4 altceva ? Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Eu am cerut daca are cineva dimensiuni ..... bla bla..Nu spun ca sunt cele mai tari boxe care le-am auzit.Vreau doar sa le construiesc si daca are cineva posiblitatea sa ma ajute este ok. Daca nu nu are rost sa ne certam. Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 22, 2004 Partajează Postat Aprilie 22, 2004 da... :oops: oricum daca gasesti pana la urma... si schema la amplificatoare sa`mi zici si mie te rogparca aveau si intrare digitala.... sau ma insel :roll: Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 da... :oops: oricum daca gasesti pana la urma... si schema la amplificatoare sa`mi zici si mie te rogparca aveau si intrare digitala.... sau ma insel :roll:te inseli nu are intrare digitala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum