Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Mai dau cu pila, nui nici o problema.Vreun lac protector bun, stie cineva?Am intales ca ar fi unele care trebuie expuse la UV, in felu asta poti acoperi gaurile, dar nustiu care sunt pentru asa ceva.

Link spre comentariu

Multumesc! Imi mai zisese cineva ca a expus cu un bec eco, cat mai chinezesc posibil, d-ala cu lumina alba de te face cu capu'.

Si cu d'ala mere...si cu leduri uv,cu lampa de bani,la soare.Treaba-i sa stabilesti timpii de expunere.
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Si cu d'ala mere...si cu leduri uv,cu lampa de bani,la soare.Treaba-i sa stabilesti timpii de expunere.

Tot mesajul e a meu in afara expresiei "cu lampa de bani"; oare ce ofi vrand sa spuna autorul expresiei "cu lampa cu bani"?ca e 'cu cu'?Chinezi au ,pe Ebay,PCB cu fotosensibil la care recomanda developarea cu neon- 5'/5cm/20W.Intr-o vreme ,foloseam un economic de 15W la 15cm 8,5min.Si ieseau PCBurile ok.Oricum ,timpul de expunere se stabileste experimental.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări