megael Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Aici o metoda usoara de realizat cablaje: http://cncro.ro/realizare-cablaje/ Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Mai ales cand le faci pe MCPCB si extrordinar cand e pe FR4. Link spre comentariu
luciann Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Realizat cu metoda foto, expus la un amărât neon de 11W. Link spre comentariu
mariandmd Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Realizat cu metoda foto, expus la un amărât neon de 11W. Bravo... dar mai schimba spiralul ala... sau macar mai da un pic cu pila pe el Link spre comentariu
luciann Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Mai dau cu pila, nui nici o problema.Vreun lac protector bun, stie cineva?Am intales ca ar fi unele care trebuie expuse la UV, in felu asta poti acoperi gaurile, dar nustiu care sunt pentru asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Pt FR4 se folosesc burghie HD. Urhetan 71, RalyPaint(lac incolor auto, spray) sau d'ala verde http://www.tekro.ro/index.php?route=pro ... uct_id=49( http://cncro.ro/realizare-cablaje/ cum se foloseste). Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Realizat cu metoda foto, expus la un amărât neon de 11W. Neon chior alb? sau d-ala blacklight? Link spre comentariu
luciann Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Neon chior albMai exact o lampa de birou cu un neon mic de 11W, expus 15 min.@tyc : mersi de link-uri Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Multumesc! Imi mai zisese cineva ca a expus cu un bec eco, cat mai chinezesc posibil, d-ala cu lumina alba de te face cu capu'. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Multumesc! Imi mai zisese cineva ca a expus cu un bec eco, cat mai chinezesc posibil, d-ala cu lumina alba de te face cu capu'.Si cu d'ala mere...si cu leduri uv,cu lampa de bani,la soare.Treaba-i sa stabilesti timpii de expunere. Link spre comentariu
megael Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Si neonul clasic (alb) are emisie UV dar mai slaba... dar la o expunere putin mai mare merge Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Si cu d'ala mere...si cu leduri uv,cu lampa de bani,la soare.Treaba-i sa stabilesti timpii de expunere.Tot mesajul e a meu in afara expresiei "cu lampa de bani"; oare ce ofi vrand sa spuna autorul expresiei "cu lampa cu bani"?ca e 'cu cu'?Chinezi au ,pe Ebay,PCB cu fotosensibil la care recomanda developarea cu neon- 5'/5cm/20W.Intr-o vreme ,foloseam un economic de 15W la 15cm 8,5min.Si ieseau PCBurile ok.Oricum ,timpul de expunere se stabileste experimental. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 e lampa cu care se detecteaza bancnotele falsee cu bec din ala negru, nu cred ca e cel mai indicatsi lampa Wood din dermatologie are acelasi tip de becnu cred ca e buna. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Cu lampa Wood nu am lucrat,dar cu aia pt bacnote, da;iese bine cablajul.Totul sta in timpul de expunere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Cine a încercat metoda cu bureţelul şi cu clorură ferică? E chiar pe bune ce scrie acolo, în PDF-ul acela arhivat acum vreo cîteva pagini? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum