bogdan_ Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Eu tiparesc filmele la un HP deskjet d1600 in care am doar cartus color reincarcat, dau pe cea mai buna calitate si imi face negru din suprapunerea celor 3 culori. Se vede ca nu e foarte opac cand ma uit in lumina la film, dar contrastul este suficient de bun pentru a nu expune si zonele alea. Am facut si filme la imprimanta laser, samsung, dar de cand am reincarcat cartusul scoate cam prost si nu mai e acceptabil. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 dar la un multifunctional Canon PIXMA ar merge pe calc? sau la un HP ordinar? Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 sa va zic cum fac eu filmul , simplu se cumpara doua coli transparente, pt copiator laser, cu toner, se face pozitivul si se suprapun, si automat ,contrastul e foarte bun . Eu fac fotografic pe placi presensibilizate foto si nu am dat gres ......Se poate face si pe hartie obisnuita si se da cu un spray TRANSPARENT 21 care-l face transparent pt lumina UV... Link spre comentariu
megael Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 dar la un multifunctional Canon PIXMA ar merge pe calc? sau la un HP ordinar?merge fara probleme , la nine a mers pe hirtie de calc si e si mai ieftina. Link spre comentariu
NumLock Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Vă întrerup puţin discuţia pentru a pune (sau repune....recunosc , nu am mai luat la puricat doate paginile acestui subiect) un tutorial despre cum puţi coroda o placă foarte rapid, folosind mult mai puţină clorură ferică (economie!) şi fără să stai să o mai încălzeşti sau să o agiţi. Eu cel puţin abia acum am găsit şi citit acest tutorial iar mâine cum mă voi scula voi încerca această metodă. Numai bine! Link spre comentariu
adrian82 Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 vedeti aici http://www.electronics-lab.com/projects/mcu/010/index.html o cutie pentru uv cu lampi si control automat cu programare realizat cu atmega 8 , lampile se pot inlocui cu leduri. Bafta. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 vedeti aici http://www.electronics-lab.com/projects/mcu/010/index.html o cutie pentru uv cu lampi si control automat cu programare realizat cu atmega 8 , lampile se pot inlocui cu leduri.Bafta.Sau http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html, o schema cu PIC 16F84A, daca nu vreti cu Atmega.Am facut-o eu si merge. :daDetalii aici: viewtopic.php?f=11&t=58348 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 ce se intampla daca tii prea mult la lumina uv cablajul? sau daca e prea putin tinut? Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Eu zic ca se poate face o analogie cu o hirtie foto expusa mai mult sau mai putin Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Eu zic ca se poate face o analogie cu o hirtie foto expusa mai mult sau mai putin si care sunt consecintele.. scz dar nu sunt fotograf de meserie, ca sa cunosc tehnicile astea de developare.. am facut primul cablaj imprimat prin 90 si ceva si l-am facut cu vopsea in ulei pe care asteptam si o zi juma sa se ususce... Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 am facut primul cablaj imprimat prin 90 si ceva si l-am facut cu vopsea in ulei pe care asteptam si o zi juma sa se ususce... astea nu dau gres niciodata Link spre comentariu
megael Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Filmele ies bine daca setezi imprimanta laser la: Paper - Type : Card Stock, am testat azi si iese mai contrastat. Link spre comentariu
megael Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 Realizare metoda foto cu foli de calc. Cia in aceasta seara. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 pai in poza 2 ce e stratul negru ? fotorezist sau toner ? la mine fotorezistul e ceva mai deschis oricum arata foarte bine dar traseele alea ieseau perfect si la metoda pnp. detalii suplimentare ? Link spre comentariu
megael Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 pai in poza 2 ce e stratul negru ? fotorezist sau toner ? la mine fotorezistul e ceva mai deschis oricum arata foarte bine dar traseele alea ieseau perfect si la metoda pnp. detalii suplimentare ?incarc imedeat o poza in care sa se vada fotorezistul, pacat ca nu am facut una inainte sde corodare... aveam acumulatorii la incarcat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum