nexus Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Eu din Proteus dau normal pt. bottom, adica asa cum se vede dinspre partea cu piese;cat despre double-sided n-am facut niciodata dar cred ca pt top trebuie sa daumirrored ca sa vina normal. Link spre comentariu
yonutzu Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Aha trebuie facute mirror . Eu le scot in oras la PIM , dar cei de acolo pot da mirror ? sau tree sa modific eu ceva? Link spre comentariu
Vizitator m0rTu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 eu cred ca mai bine modifici tu...ca cei de la firme de obicei nu sunt atat de amabili...am si eu o intrebare...daca am clorura ferica intro sticla de vreo juma de an...am incercat acum sa corodez un circuit facut prin expunere...si nu vrea nici cum sa faca ceva...nu se corodeaza ... ce sa fac ? nu mai e buna clorura ? Link spre comentariu
yo7but Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Ar trebui sa corodeze, cred ca nu ai "developat" complet placa si cuprul a ramas acoperit cu fotorezist. Incearca sa bagi in clorura o placuta simpla sau o bucata de sirma de cupru sa vezi daca le corodeaza. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 salutare....am intampinat o problema.....din moment ce cartusul la imprimanta nu mai merge cum trebuie, am scos cablajele (desenele) la copy-shop in oras....am incercat 2 copy-shop-uri si la nici unul de ele tonerul nu se prinde de cablaj, sau cel mult 3 sferturi se lipeste.......m-am uitat pe cablaje(desene) si sunt printate perfect, fara defecte......care ar putea fi problema?.......mai am putin si explodez de nervi si tocmai acum cand am nevoie urgenta de cablajele alea. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 am incercat 2 copy-shop-uri si la nici unul de ele tonerul nu se prinde de cablaj, sau cel mult 3 sferturi se lipesteAti schimbat cumva suportul(hartia)? Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 eu cred ca e din toner, cand printam la centre trebuia sa folosesc n-spe feluri de hartie si abia reuseam cu folie de retroproiector sau hartie termica de fax. (nu vroiau sa bage chiar orice in xerox)cu tonerul original din laser merge cu orice hartie. Link spre comentariu
znecula Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Conteaza si imprimanta.Trebuie sa ai una la care sa poti seta full toner.Altfel, tonerul depus pe hartie e prea subtire si nu prea mai ai ce sa transferi pe cablaj.Stima. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 nu toate au optiunea de black/dark/tonner save OFF sau tipul de hartie ... ?eu daca ii dau pe DARK si Tip de hartie - folie transparenta - deja depune prea mult toner si nu se mai lipeste pe hartie Link spre comentariu
costyy86 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Aceasta folie albastra Press an Peel http://virtual.bizoo.ro/vanzare/4313/Folie-pentru-cablaje-Press-an-Peel-Virtual, se poate folosi de mai multe ori? si merge la orice mprimanta laser? ( mia-m comandat un Lexmark e323) sau ce folie ar merge pentru acesta imprimanta daca are cineva. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 folia aia albastra este foarte buna dar este de unica folosinta si scumpa (stratul albastru se desprinde de pe folie)daca realizezi multe cablaje iesi chiar mai ieftin cu metoda foto. Link spre comentariu
costyy86 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Pentru protejarea circuitelor daca folosesc Spray Flux SK10, trebuie expus la UV? sau pur si simplu il aplic pe pcb? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 bun spray SK10 e sacaz diluat in alcool imbuteliat sub presiune deci nu trebuie expus la UV, eventual expus la soare sa se usuce. Link spre comentariu
Vizitator adivkr Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Salut , Un roman a reusit sa modifice o imprimanta sa imprime direct pe placa de cablaj Am gasit pe youtube urmatorul filmulet http://www.youtube.com/user/kinslayer1976 si mi se pare super tare a incercat cineva sa faca asa ceva ? eu as incerca sincer dar as avea nevoie de sfatul unora care se pricep mai bine ca mine Link spre comentariu
Blind Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 bun spray SK10 e sacaz diluat in alcool imbuteliat sub presiune deci nu trebuie expus la UV, eventual expus la soare sa se usuce.Hmm... lumina soarelui nu contine si spectru UV, care nu e filtrat complet de stratul de ozon, nori, etc? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum