deep-blue Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Imi trebuie sa lipest mai multe componente smd , printre care si un TQFP64 (0.5 mm pitch) si nu cred ca se poate realiza diy un astfel de cablajMicile imperfectiuni din pozele de mai jos le puteam evita daca nu foloseam o imprimanta ieftina (aceeasi pagina printata de 2 ori nu iese la dimensiuni identice). In rest cu un pic de experimentare, rezultatele sint garantate. Tot un TQFP64 si SMD-uri 1206 am acolo, dar se poate fara probleme si mai mic decat TQFP.[attachment=1]usb2gpio-1.jpg[/attachment][attachment=0]usb2gpio-2.jpg[/attachment] Link spre comentariu
deep-blue Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 lamaie sau portocala ? cel de portocale e spray pentru dezlipit etichete si scrie cu verde pe tub Intradevar e spray pentru curatat etichete. Labelclene ii zice. [attachment=0]spray-labelclene.jpg[/attachment]N-am aflat insa de unde se poate cumpara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Eu am cumparat unul de la co n e x dar arata altfel. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Micile imperfectiuni din pozele de mai jos le puteam evita daca nu foloseam o imprimanta ieftina (aceeasi pagina printata de 2 ori nu iese la dimensiuni identice). In rest cu un pic de experimentare, rezultatele sint garantate. Nu imprimanta este de vina. Am patit-o si eu, dar pe o imprimanta HP 5100 TN, cu pretentii.La prima trecere prin cuptorul imprimantei hartia pierde din umiditate si isi micsoreaza dimensiunile, iar la urmatoarea nu (sau nesemnificativ), a doua imagine tiparita aparand ca fiind mai mare decat prima. Convinge-te suprapunand hartia calda peste una nefolosita.Solutia, printeaza mai intai o pagina alba si dupa aceea folosesti hartia. Daca imprimanta nu vrea sa imprime o pagina goala, tipareste un punct (.) in coltul din stanga sus. Si nu pune hartia in tava, foloseste la ambele treceri calea manuala de introducere a hartiei in imprimanta, bineinteles reglata ca la carte. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 MIe mi s-a blocat odata imprimanta si a iesit foaia prntata foarte bine (!!!) dar tonerul nu era uscat, nu mai trecuse prin cuptor. A iesit perfect facut asa PCBul. Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Nu ar fi posibil sa oprim cumva cuptorul astfel incat tonerul sa ramana umed?Cred ca ar iesi mult mai bine cablajul asa.(idee data de postul domnului yo9hnf).Ar fi ceva sa modificam o imprimanta sa realizeze doar PCB-uri. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Nu stiu daca se poate bloca dar stiu ca daca tonerul nu este uscat, trebuie avuta mare atentie cu foaia - tonerul nu este fixat. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 lamaie sau portocala ? cel de portocale e spray pentru dezlipit etichete si scrie cu verde pe tub Intradevar e spray pentru curatat etichete. Labelclene ii zice. [attachment=0]spray-labelclene.jpg[/attachment]N-am aflat insa de unde se poate cumpara.nu stie nimeni de unde as putea cumpara un asemenea spray ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Vand pliante OBI si REAL Glumesc !Am luat azi un snop de REAL si unul de OBI....par interesante.O sa le pun la treaba zilele astea si o sa va transmit rezultatele.Nu reusesc deloc sa printez pe astea !!!!!Daca bag una de la praktiker merge perfect.Le mototoleste pe cele de sus. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 probabil sunt mai subtiri ca alea de praktiker, asa patesc si eu cu anumite foi. acum printez numai pe carton foto, merge perfectpacat ca nu prea ma descurc la dublu placate,nu le pot alinia corect Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Cu cartonul foto nu prea am reusit. Cred ca este prea gros si nu se transfera bina caldura. Am un fier de calcat, masina de calcat sau cum vrei sa-i ziceti, de vreo 20-25 de lei este ceva ca de voiaj....poate nu face caldura cum trebuie. Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 probabil sunt mai subtiri ca alea de praktiker, asa patesc si eu cu anumite foi. acum printez numai pe carton foto, merge perfectDar merge si hartie foto? dupa ce am citit undeva pe aici pe forum am inteles ca tonerul intra in acea hartie lucioasa,( am cotit ca are un fel de ceara sau gel din care nu mai iese), sau nu am citit eu bine? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Cam asa este...nu stiu ce are aplicat pe ea.Dar nu conteaza ca se lipeste sau nu tonerul de ea. Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Deci intr-un final, sa inteleg ca merg facute transferuri pe cablaje si cu hartie foto indiferent de marca? (ma refer la hartie) Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Cel mai bine mi-a iesit cu hartie la 35 de bani si la 1 leu. Nu am imprimanta laser, dar le fac la xerox. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum