boboBOBO Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 voi cu ce indepartati tonerul dupa corodare ? acetona ? diluant ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 smirghel sub jet de apa Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Mai ieftin cu diluant, acetona pentru lac de unghii este mai scump.pentru Dl. adicontaktDar dilutia cat % si cu ce cantitate de zinc se stinge in functie de volum, stiti cumva? Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 eu la o parte de apa am pus aproape un sfert de parte de apa Link spre comentariu
boboBOBO Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 cu acetona sau diluant mi-am facut o groaza de nervi , deoarece ramen un fel de urma neagra pe cablaj care nu se duce cu nimic ! Am sa incerc cu smirghel sub jet de apa ! ce granulatie folositi ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 cea mai fina , cu acelasi tip cu care dau si inainte sa fac transferul de tonner Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 cu acetona sau diluant mi-am facut o groaza de nervi , deoarece ramen un fel de urma neagra pe cablajDaca utilizati mai multe carpe sau servet de menaj din hartie, nu ramane, doar dizolvat nu se curata, trebuie indepartat cu ceva.La mine functioneaza.[attachment=0]placat_L_adaptor.JPG[/attachment] Link spre comentariu
boboBOBO Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 am incercat cu tot ce e posibil , probabil tonerul sau acetona nu e buna ! am sa incerc cu smirghel sa vad ce rezultat obtin ! Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 cand mai corectam cu markerul si stergeam cu diluant/acetona (acetona e mai "fresh") mereu se parau cablajele albe. la cablajele cu trasee subtiri folosesc acetona.chiar daca am mai spus, cea mai buna metoda in cazul meu (trasee mai groase): smirghel de apa granulatie 800 sub apa rezultate foarte bune Link spre comentariu
deep-blue Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 voi cu ce indepartati tonerul dupa corodare ? acetona ? diluant ?Pentru curatat toner cineva m-a ajutat recent cu un spray. Dupa ce am dat cu spray-ul ala l-am lasat sa dizolve tonerul timp de vreo 10 minute si pe urma am dat cu jet de apa. Foarte eficient. Din pacate nu imi amintesc cum se numeste (tin minte ca avea miros de lamaie). Ma interesez si revin.Inainte de faza cu spray-ul nici macar nu dadeam tonerul jos, doar cositoream contactele unde lipeam piesele si lasam flux-ul din cositor sa-si faca datoria. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 lamaie sau portocala ? cel de portocale e spray pentru dezlipit etichete si scrie cu verde pe tub Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Eu folosesc o carpa de vase abraziva + cilit/fax/etc. Cu apa. Il tref umpic si iese super Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Vand pliante OBI si REAL Glumesc !Am luat azi un snop de REAL si unul de OBI....par interesante.O sa le pun la treaba zilele astea si o sa va transmit rezultatele. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 chiar te rugam ... , eu pana acum am facut doar cu hartie foto si iese destul de bine insa e cam scumpe Link spre comentariu
Eugen_B Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Nu e tocmai diy , dar stie cineva unde pot da comanda de realizare a unu cablaj imprimat? Imi trebuie sa lipest mai multe componente smd , printre care si un TQFP64 (0.5 mm pitch) si nu cred ca se poate realiza diy un astfel de cablaj (preferabil in Bucuresti/Brasov). Scuze de offtopic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum