miron1947 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Mi se usuca foarte tare si cred ca de la diluant.De ce nu utilizati un tampon pe un bat sau tinut cu un cleste, sa nu mai intre in contact cu pielea? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Mi se usuca foarte tare si cred ca de la diluant.De ce nu utilizati un tampon pe un bat sau tinut cu un cleste, sa nu mai intre in contact cu pielea? la asta nu m-a dus capu' . O sa incerc. Multumesc ! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Sau o pereche de manusi din latex/pvc mai gros. Am vazut pe la gospodine, sunt galbene si grosute... Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Nu stiu daca manusile de menaj rezista la diluant, dar merita incercat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Sau o pereche de manusi din latex/pvc mai gros. Am vazut pe la gospodine, sunt galbene si grosute...cine sunt galbene si grasute? gospodinele? Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Astazi am imprimat la servici, pe o coala normala, un silkscreen color [un albastru deschis] de "proba", bineinteles la o imprimanta laser color. Dupa ce am ajuns acasa, am zis, hai sa fac transferul tonerului cu fierul de calcat sa vad cum se vede albastrul deschis pe cablaj.Stupoare, NU am reusit sa transfer nici un pic de toner, cu toate ca timpul de calcat si temperatura le-am respectat [chiar si un pic mai mult] la fel ca la realizarea celorlalte cablaje si silkscreenuri cu toner negru.Care sa fie cauza ? A mai incercat altcineva cu toner color ? Gresesc eu undeva ? Sau nu se poate transfera? Link spre comentariu
thefirstdj Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Sa va povestesc ce am patit: aveam o clorura ferica expirata de prin 2005, iar acum cateva luni am folosit-o (pentru a nu stiu cata oara) si a durat vreo 40 de minute corodarea. M-am gandit eu ca ar fi cazul sa renunt la ea. Drept urmare mi-am cumparat de la tme solutie pentru corodare B327. In prospect scria sa pun continutul in 500ml de apa, insa eu am pus in 330ml, m-am gandit sa fie mai concentrata. Am corodat vreo 3 placute de 5x5cm in total cu ea. Timpul de corodare la fiecare a fost in jur de o ora! Mi s-a parut incredibil de mult, asa ca am mai pus inca un plic in soluta pe care deja o aveam, deci 2 plicuri in 330ml de apa, in loc de un plic in 500ml apa. Rezultatul, dupa vreo 4 ore de tinut in solutie il puteti vedea in atasament. Aveti ceva idei, sfaturi? Sau e cazul sa revin la vechea clorura ferica? Multumesc! Inculpatul: [click aici pentru rezolutie mai mare] Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Incercati si cu dilutia data de fabricant, conform legilor lui Murphy daca ceva se incapataneaza sa nu functioneze, trebuie citit prospectul. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 revino la urata clorura ferica, dar mult mai eficienta.eu am pus un plic in 500ml apa, dupa ~40minute abia se corodase jumatate, am incalzit solutia pe la 50grade si in 10 minute a fost gata si cealalta jumatate. la a doua corodare nu a mai iesit nimic, a trebuit sa inlocuiesc solutia. Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Aveti ceva idei, sfaturi? http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=191756#p191756 Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 acidul azotic il mai foloseste cineva? eu am renuntat la clorura ferica . in 5 minute corodarea e gata Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 acidul azotic il mai foloseste cineva?Dar de unde poate fi procurat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 ast asa e , se gaseste greu , eu am avut norcul cu un combinat chimic care se afla in oras si mi l-a adus cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum