Rabulea Sergiu Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 nu conteaza ce marca e hartia/cartonulEu zic ca da. Am cumparat o data un tip de hartie foto si in loc de substanta aia lipicioasa ce ii da luciu avea o folie subtire de plastic pe ea, iar in momentul in care dadeam cu fierul de calcat pe ea se cocolosea acel plastic si nu mai iesea nimic. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 aia e alt tip de hartie dar nu firma face diferenta asta.poti cumpara doua tipuri diferite de la acceasi firma. Link spre comentariu
luciann Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Am reusit sa imprim pana la urma pe folie, care ar fi cea mai usoara solutie pentru a transfera tonerul pe cablaj, merge cu calcatorul? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 merge cu calcatorul, ai altceva la dispozitie gen laminator ? Link spre comentariu
luciann Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 A mers foarte bine cu calcatorul, mersi Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Ce numiti voi hartie foto..hartia aceea lucioasa pe ambele parti..nu e prea groasa?Am vazut clipul acela..mie niciodata nu mi-au ramas traseele intacte daca am tras direct de hartie fara sa inmoi in apa.Cum de va ies cablajele cu samsung ml2010?.La a mea dupa ce s-a terminat tonerul original nu a mai mers treaba.Imi puteti recomanda alta imprimnata buna(de preferinta marca hp)dintre cele folosited e voi ?Multumesc. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Ce numiti voi hartie foto..hartia aceea lucioasa pe ambele parti..nu e prea groasa?Asa cum am mai scris, eu folosesc copertile de la Integrame.Imi puteti recomanda alta imprimnata buna(de preferinta marca hp)dintre cele folosited e voi ?Multumesc.Eu am HP 1018 la care am reincarcat cartusul. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 hatia mea e lucioasa doar pe o fata si e destul de groasa dar nu are probleme ML2010 inca nu am facut refil si sper sa ma mai tina, nu am chef sa bag toner in ea. phaser3117 dupa 6000 si ceva de coli inca scoate perfect (refil cu toner de Samsung) Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 am pus mânu?a pe o imprimant? laser canon lbp 1120... u?or defect?: nu "aga??" hârtia s-o treac? prin angrenaje... ?i numai ca s? ajung la traseul mecanic al hârtiei îmi ia o zi de de?urubat o mie ?i una de ?uruburi ...mai are careva, ?i-o folose?te la cablaje, ?i dac? da cum cum iese treaba, comparativ toner original vs. refill??? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Imprimanta e cheia la metoda asta..cand erea noua nici nu ma stresam si cablajele ieseau destul de bine..dupa refiil nu am mai putut-o folosii deloc..intre timp s-a degradat asa de tare caci am dus-o la bunica pentru folosiri ocazionale..abia mai scoate text..Acum nu stiu ce sa cumpar..mie frica ca iarasi dau banii pe o imprimanta noua care merge bine doar cateva sute de foi,iar daca iau second trebuie sa o vad inainte si nu stiu la ce magazin se si probeaza..de aceea v-am intrebat ce folositi voi. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 se schimba cilindru si imprimanda isi revine.depinde si ce toner bagi in ea.la sfatul unei vanzatoare (prostul sunt eu ascult la o vanzatoare) am pus toner de minolta in xerox phaser, nu mai printa nimic Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 ?ti?i zicala aia, "sînt prea s?rac s?-mi cump?r lucruri ieftine"? Chiar dac? sînt mai scumpe, originalul r?mîne original. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 treaba e ca tonerul ala era mai scump cu 10 lei ca cel de Samsung (40 lei) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 am luat zilele trecute un marker cu doua capete: unul subtire si unul foarte subtire . Numele este SHARPIE si este gri. 4 lei parca a costat. Merge exceptional! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 OBSERVATIE - EXPERIMENT Daca folositi cuva de corodare impreuna cu piatra de acvariu+pompa trebuie sa fiti atenti la concetratia solutiei de Cle3. Daca este prea saturata, solutia incepe sa faca spuma....care se ridica....care murdareste tot dupa ce incepe sa refuleze. In cazul asta mai trebuie adaugata apa (apa care s-a evaporta). In acest moment baia mea nu arata tocmai asa cum ar trebui Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum