ratza Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Da, cu burete din ?la dau ?i eu. E ceva de frecat, dar merge foarte bine. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Cu diluant merge bine daca dai cu un burete de vase.Din experienta mea de "bucatar" am vazut ca sunt doua natii de bureti galben/verde....unii mai moi (nu-s buni) si unii cu suprafata verde mai tare. Aia sunt cei mai buni.La magazinele de instalatii sanitare (ady_marinescu, vezi la Artsani) se gaseste burete canadian, cu care sterg oxidul de pe tevile de cupru instalatorii. F. bun ! Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 buretele verde are si ceva pasla, din acest motiv e mai bun.eu curat tonerul cu smirgher de apa (sau cam asa ceva). daca nu apas si frec placuta sub apa chiar nu imi "mananca" din cupru.referitor la bureti: am vazut zilele astea (tot la articole de bucatarie) un burete mare de celuloza, perfect pentru curatarea varfului la letcon. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 dar de tipul asta de imprimanta pt cablaje ce ziceti? http://www.engadget.com/2009/10/29/xero ... -dream-al/ Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 stiu buretii aia de la instalatori. am lucrat la romstal o vreme. sunt cam aspri.am curatat aseara cu acetona. curata super-bine. ce s-a intins din toner am curatat cu CIF si burete d-ala de bucatarie cu partea verde. a ramas foarte frumos. prilej cu care am descoperit ca am uitat sa fac "mirror" la cablaj. o luam de la capat.si chestia cu imprimanta aia cu cerneala de Ag e bestiala pt smd-uri. sau daca s-ar putea printa pe orice suprafata, ne-am face cablaje din orice ne pica in mana si se preteaza. Link spre comentariu
milo01miau Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Eu folosesc burete de instalatii + cif!!Face minuni!!! Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 cum ? aia parca se lipeste/topeste pe hartie si nu cred ca e asa indicat sa o bagi in imprimnta lasermai bine cu folie de retroproiector pt laserMerge si in imprimanta laser.Dupa ce calci cablajul si lasi sa se raceasca (eu l-am racit in frigider)se "trage" foarte usor de pe cablaj.Am incercat si eu aceasta varianta si merge SUPER. Trebuie doar sa mai umblu pe la setarile imprimantei ca sa depuna toner mai mult. La suprafete mari (de masa) parca nu pune toner suficient imprimanta mea (HP Laser Jet PCL 3oo5,cu cartusul ei original)si cad am corodat (cu acid azotic) a mai "halit" si din cuprul de sub toner. Oricum MERITA incercata aceasta varianta, dar mi se par cam scumpe topurile cu aceasta folie(ar fi mai buna cea care este ceva mai groasa (125,175 microni),asta daca nu gasesti la bucata pe la un centru de plastifiere.Va salut am incercat si eu cu folie de plastifiat. De imprimat desenul sa imprimat dar de transferat pe cablaj nici gand.Ce credeti ca-r putea fi?Fierul de calcat incins la maxim.Am incercat pe o coala A4 pe asta a mers dar pe cablaj nu.Multumesc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 banuiesc ca ai folosit imprimanta cu laser Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Va salut am incercat si eu cu folie de plastifiat. De imprimat desenul sa imprimat dar de transferat pe cablaj nici gand. Ce credeti ca-r putea fi? Fierul de calcat incins la maxim. Am incercat pe o coala A4 pe asta a mers dar pe cablaj nu. Multumesc. Folia de Plastifiat este de fapt doua foi de plastic lipite la un capat,iar intre ele se introduce documentul care se vrea plastifiat.Tu cum ai "bagat" folia in imprimanta? Trebuia sa desfaci cele doua foi de plastic si desenul cablajului trebuie imprimat NUMAI pe partea interioara a foilor [atentie sa nu se lipeasca de cuptor,lipeste-o cu scotch pe o foiae de hartie] . Da si tu mai multe detalii. Cablajul a fost curatat in prealabil? La mine a mers OK din prima,calcat cu fierul 1-2 min. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Va salut am incercat si eu cu folie de plastifiat. De imprimat desenul sa imprimat dar de transferat pe cablaj nici gand. Ce credeti ca-r putea fi? Fierul de calcat incins la maxim. Am incercat pe o coala A4 pe asta a mers dar pe cablaj nu. Multumesc. Folia de Plastifiat este de fapt doua foi de plastic lipite la un capat,iar intre ele se introduce documentul care se vrea plastifiat.Tu cum ai "bagat" folia in imprimanta? Trebuia sa desfaci cele doua foi de plastic si desenul cablajului trebuie imprimat NUMAI pe partea interioara a foilor [atentie sa nu se lipeasca de cuptor,lipeste-o cu scotch pe o foiae de hartie] . Da si tu mai multe detalii. Cablajul a fost curatat in prealabil? La mine a mers OK din prima,calcat cu fierul 1-2 min. Da multumesc acum ma-m iluminat.Eu am bagat coala intre ele si am imprimato. De fapt imprimarea trebuie facuta pe partea interioara am inteles multam. Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 aceeasi poveste si in cazul foliilor de retroproiector. trebuie imprimat pe fata cu banda de hartie. are o banda de hartie pe una din fete, pe lungime Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Da multumesc acum ma-m iluminat. Eu am bagat coala intre ele si am imprimato. De fapt imprimarea trebuie facuta pe partea interioara am inteles multam. Pai acum daca te-ai iluminat ,a?teptam si noi sa vedem ce rezultate ob?ii. Asteptam sa revii cu poze si eventuale sfaturi [?iretlicluri] pentru a ob?ine un cablaj cat mai profi. Numai bine si ...bafta la realizarea cablajelor. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Sa fie si multam fain.Am sa pun negresit. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Salutare.Am facut cablajul ma cam chinuit un pic in sensul ca daco nu lipesc folia pe toate laturile de coala A4 mi se strange la iesire se lipeste sifoneaza etc.Acum alta belea dupe ce am dezlipit-o de pe placuta de cablaj a mai ramas un strat micro folie pe toata suprafata.Asta cum se mai dezlipeste ca am incercat si nu vrea de nici un fel. Ma gandesc ca daca incerc cu vreun solvent se duce si desenul nu stiu cum de la voi merge din prima ca la mine nu vrea.Multumesc Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 de care folie ai folosit? ca aia de retroproiector nu se lipeste de cablaj. de nici o culoare. si nici nu ia dupa ea traseele cand o dai jos. toata chestia e sa ai rabdare sa calci bine foaia. si sa apesi putin pe fierul de calcat. ca idee eu folosesc un fier de calcat tip nou, cred tefal, dat pe maxim.foaia aia pusa peste folie, deci cea pe care o calci propriu-zis, se ingalbeneste (arde) dar nu e nici o problema.mare grija ca dupa 5 minute de calcat nu se recomanda atingerea cablajului. frige rau de tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum