Vizitator Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 De ce nu printezi pe hîrtie la scar? 2:1, cu imprimanta cu cerneal?, ?i s? rogi cel cu xeroxul s?-?i reduc? la jum?tate imaginea? PDF po?i face u?or urmînd pa?ii urm?tori: - instalezi un driver de imprimant? PostScript pe care-l specifici s? printeze la fi?ier (cel pe care l-am tot utilizat f?r? nici un fel de problem? a fost cel de HP LaserJet 4-4M PostScript, este în kitul de XP) - listezi specificînd acea imprimant?; va rezulta un fi?ier cu extensia .prn care de fapt este postscript toat? ziua. - intri pe http://www.ps2pdf.com/ ?i uploadezi fi?ierul acolo, ar trebui s? fie destul de mic deci merge repede. - downloadezi fi?ierul convertit, pe care-l zvîrli pe memorie ?i îl printezi la centrul de copiere. Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Problema mai mare este ca in Resita ma-m interesat si nimeni nu stie sa aive centru de copiere , este un oras prea micut pentru asa ceva, nu imi ramane decat sa scot la imprimanta mea la scara 1:1 si apoi sa merg sa copiez la un xerox pe folie (dupa ce gasesc) sau am mai auzit ca merge si cu, coli luceose dinacelea pe care sunt imprimate pozele, incerc sa vad daca iese ceva. :cry: Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 partea proasta ca cei de la xerox e posibil sa te refuze. eu am patit-o nu vor sa imi imprime pe motiv ca e posibil sa prinda foaia in xerox Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Am o cunostinta si nu cred ca o sa ma refuze Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 De ce nu printezi pe hîrtie la scar? 2:1, cu imprimanta cu cerneal?, ?i s? rogi cel cu xeroxul s?-?i reduc? la jum?tate imaginea?PDF po?i face u?or urmînd pa?ii urm?tori:- instalezi un driver de imprimant? PostScript pe care-l specifici s? printeze la fi?ier (cel pe care l-am tot utilizat f?r? nici un fel de problem? a fost cel de HP LaserJet 4-4M PostScript, este în kitul de XP)- listezi specificînd acea imprimant?; va rezulta un fi?ier cu extensia .prn care de fapt este postscript toat? ziua.- intri pe http://www.ps2pdf.com/ ?i uploadezi fi?ierul acolo, ar trebui s? fie destul de mic deci merge repede.- downloadezi fi?ierul convertit, pe care-l zvîrli pe memorie ?i îl printezi la centrul de copiere.Sau CutePDF, e free si rapid. Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Recomand PDFCreator_0_9_6 (free, oferit de catre producator). Il folosesc la scarbiciu la convertit desene extrem de complexe si incarcate in pdf (am avut grija sa-i dau sa sara). Se descurca cu mult mai bine decat acrobat professional (care acasa, desene mai simplute, nu e in stare sa le converteasca calumea). Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 o sa vad cu care iese mai bine ala am sa-l folosesc, multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 PrimoPDF mi se pare cel mai reusit dintre gratuite.Cel putin pentru imagini si cantitate mare de informatie(multe pagini). Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 In prima poza este cablajul imediat dupa expunerea uv si developare. In a doua poza sunt: cablajul corodat (din pacate se pare ca era un pic defect), sursa de uv cu vapori de mercur (dintr-un bec de 125w), filmul imprimat cu laser (creat in ExpressPCB), developant Seno 4007. Dupa gaurire pulverizez peste cablaj Flux Sk10. http://tinypic.com/r/s6mzwg/5 http://tinypic.com/r/33bkaae/5 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 La lampa de expunere se pot folosi si alte becuri,iar solutia de developat poate fi si soda caustica(7g/1 l apa,apa e la robinet,soda e 5lei/Kg la mag de chimicale de la colt) si iese cam asa: Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Am folosit si soda caustica si merge perfect, doar ca trebuie acordata mai multa atentie la timpul de mentinere al cablajului in solutie (intre 15 si 30 de secunde). Fiind foarte periculoasa, o tin ca rezerva! Alt tip de bec nu am incercat, dar am cumparat 4 tuburi uv de 8W si, in timp ce caut (si tot caut!) un scanner defect, imi fac planuri pentru o cutie.Bafta la succes! Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Am folosit si soda caustica si merge perfect, doar ca trebuie acordata mai multa atentie la timpul de mentinere al cablajului in solutie (intre 15 si 30 de secunde). Fiind foarte periculoasa, o tin ca rezerva! Alt tip de bec nu am incercat, dar am cumparat 4 tuburi uv de 8W si, in timp ce caut (si tot caut!) un scanner defect, imi fac planuri pentru o cutie.Bafta la succes!Am incercat si eu cu 4 tuburi si am ajuns la concluzia ca e mai bine cu 5 (nu cu 6 cum gresit am scris in posturi).Vezi pe la paginile 62, 63...E bine in cutie de scaner dar merge si in cutie de lemn, daca ai dat banii pe tuburi i-ti permiti si o cutie de lemn. Vorbeste si tu cu un timplar si ti-o face din pal melaminat ca sa arate si bine. Link spre comentariu
tiptronic Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 O voi face singur, am si sculele si indemanarea necesare, timp nu am. Va fi din PAL melaminat alb, cu oglinda sub tuburi si timer. Deocamdata e in faza de "daydream" si ceva schite, am alte proiecte in derulare. Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 O voi face singur, am si sculele si indemanarea necesare, timp nu am. Va fi din PAL melaminat alb, cu oglinda sub tuburi si timer. Deocamdata e in faza de "daydream" si ceva schite, am alte proiecte in derulare.Sa-mi zici si mie(noua) timpul de expunere cu oglinda, la mine fara oglinda e de 10 - 11 min. Link spre comentariu
costyy86 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Dar cei de la o firma specializata in realizarea cablajelor, oare prin ce metoda le realizeaza si au utilaje speciale pentru a face sute de bucati? ce utilaje folosesc? stie cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum