costyy86 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Am si eu o problema, am imprimata dar nu este laser, la asta sigur nu pot sa fac cablajul cu folie transparenta? :cry: Daca nu merge scot pe o coala normala cablajul si merg la un xerox "cu PILE" ii spun sa dea tonerul la maxim si scot dupa foaia scoasa de la imprimanta mea, ce credeti merge? ca ma-m saturat sa fac traseele cu markeru .Imi surade mai mult ideea daca as putea sa fac la imprimanta mea cu ink-jet. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 poti sa faci cablaje cu ajutorul imp. ink-jet doar prin metoda foto nu si cea pnpla press and peel tonerul se depune pe cablaj (asa ca vezi ce e cu tonerul - folosit si in xerox) Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Nu am gasit niciunde folie retroproiectroare in librari la bucata, doar la top de 100 buc, si costa 75 lei, nu prea imi vine sa dau atatia bani, se pare ca tot la marker raman :cry: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 cauta pe la centrele de copiere/printare. eu asa am gasit la bucata. in jur de 1 leu una... Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Nu am gasit niciunde folie retroproiectroare in librari la bucata, doar la top de 100 buc, si costa 75 lei, nu prea imi vine sa dau atatia bani, se pare ca tot la marker raman :cry:Cauta la xeroxuri, du-te acolo si cere folie pentru retroproiector si specifica pentru imprimanta cu jet de cerneala sau pentru laser, in functie de ce ai tu. Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Dar fdaca iau dinaceeia cu jet de cerneala si imprim pe ea nu cred ca pot sa o transfer pe cablaj Link spre comentariu
miron1947 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 nu cred ca pot sa o transfer pe cablajCred ca Dl.djlove,se refera la metoda foto. Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 O sa incerc sa fac rost de folie retroproiectoare laser si merg la un xerox cu cablajul imprimat pe o coala A4 si incerc asa, ca tocmai acum 5 minute am stricat un cablaj :cry: nu a fost Markeru destul de bun si mi sa-u sters unele trasee de 1,5 mm :cry: Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Poti sa faci pcb si cu ink(nonfoto),procedeul e mai complicat ,murdar si toxic,o data merge(ca dupa aia nu mai vrei);Exista folie pt. ink ,pe aia laser (neteda) nu 'prinde' cerneala...pe folie ink lasa-i pe alti sa faca.P-acolo nu aveti un centru de copiere?ca ei au folii de care trebe,daca o printezi la ei,eu asa procedez de anii buniFaci pcb in Eagle(de ex) si i-l salvezi ca si *.PDF ,il pui p-o memorie, ceva,il duci la printat-spui acolo ca-ti trebe retroproiector in alb-negru,rogi sa dea cu contrast mare... Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Eu nu stiu sa lucrez cu Eagle, fac cablajele cu Sprint-Layout, si nu salveaza in Pfd, :cry: Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 un copy center este? Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Gasesc eu ca nu m-a prea interesat centru de copiere pana acum, xeroxuri de toate zilele sunt pe la toate colturile dar nu stiu daca au folii retroproiectoare. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 il salvezi intr-un format acceptat si de ei-copy ce... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 xeroxurile astea de colt ,is d-alea obisnuite,la centre de copiere au scule de 10 000 euroi...bucatacare stiu mult mai mult si mai bine,ultima data am platit pe 5 folii a/n 11lei Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Ma interesez , dar pana atunci tot cu markeru am sa le fac, am de facut unu acum si o sa imi ia ceva timp pana il termin,am eu o folie si o printez cum merge, desi nu se prea prinde de ea dar este destul sa imi lase dungile pe care eu apoi le fac cu markeru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum