Stefan Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 am cumparat si eu niste folie pnp (ca nu mai suportam cu fel de fel de reviste) si sa vedem daca sunt ceva diferente. daca imi ies ca inainte cu siguranta nu merita sa dai 8 lei pe o folie A4. Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 aka metoda "lipe?te ?i bele?te" de curiozitate, ce e chestia aia???varianta a la yo9hnh de arduino, dar pe rs232, nu usb?? Varianta diyhttp://arduino.cc/en/Main/ArduinoBoardSerialSingleSided3 Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 mul?umesc... varianta usb e foarte promovat?, credeam c? pe rs232 nu exist?...interesant... s-ar putea s? m? joc în curând cu arduino Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 in bucuresti,neoane uv de 8w,in spate la mcdonaldsul de la dristor,la feroinstalatii(sau ceva asemanator),la 3,3leihttp://i36.tinypic.com/2i2akhk.jpgazi l-am luat!leduri uv gasesti pe maica domnului,unde sunt cunoscute mai mult ca 'leduri violete'Salut DR.L. Amsi eu 4 neoane BLB5 (5W) si unul BLB12 (12W) si as dori sa-mi construiesc o instalatie ptr realizare cablaje prin metoda foto. M-ar interesa modul de alimentare (personal le-am alimentat inseriate dintr-un convertor ptr neon realizat de mine dintr-un Tehnium) si partea de temporizare cu bE555. Am folosit mai demult metoda foto,dar numai vara,expuneam la soare si aveam pe cineva la tipografie care imi realiza "filmul" cu cablajul. Astept ceva sugestii,sfaturi,scheme etc. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 cauta prin topic,sigur gasesti informatii folositoare(desi e mult de citit)pt neoane,poti folosi cate un montaj electronic de la becurile economice(de 15w e suficient) iar ca temprozator,in 555 ar trebui sa-si faca treaba Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Vroiam sa stiu acele neoane cumparate de tine se alimenteaza la 220v,dar de unde iau drosel (balast) si starter???Nu e mai bine din convertorul de neon facut de mine ?Am sa caut o schema de temporizator cu bE555. Cat timp trebuie expus cablajul cu fotorezist la aceste neoane ????Multumesc Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Drosele de 8W se gasesc mai rar, eu folosesc drosele electronice de 18 W la 2 neoane inseriate, poti folosi convertorul tau atata timp cat nu e de putere mai mare(caz in care scurteaza durata de viata a filamentelor). La timpul de expunere depinde cate neoane ai si la ce distanta, incearca pt inceput cu 10 minute. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Sau poate incercati http://tacashi.tripod.com/elctrncs/inverter/inverter.htm asa? Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 M-am hotarit sa imi cumpar alta imprimnata laser deoarece cea curenta nu poate fi folosita la cablaje.Va rog sa-mi spuneti voi ce folositi si merge treaba bine.Multumesc mult. Link spre comentariu
adrianbodor Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Buna, stie cineva unde gasesc flux lichid no clean adaptat la solder lead free, peste tot gasesc numai sacaz (colofoniu) solid in cutie, as vrea ceva in gen Flux SK10 dar in recipient cu seringa nu spray Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 sper sa nu fie considerata reclama ! o vizita pe aici ! viewtopic.php?f=78&t=30313 Un magazin Link spre comentariu
adrianbodor Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Problema ar fi cu transportul pentru ca ultima data cand am vrut sa cumpar un flux remover de la alt magazin mi s-a spus ca nu poate fi trimis pentru ca e considerat "hazardous product" si trebuie platit o taxa de 200 si ceva de euroi pentru un "transport sigur" conform normelor RoHS. Era sa pic jos cand am auzit cat trebuie sa platesc pentru 5 lire cat era produsul, acum nu stiu cum e cu alte magazine Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Problema ar fi cu transportul pentru ca ultima data cand am vrut sa cumpar un flux remover de la alt magazin mi s-a spus ca nu poate fi trimis pentru ca e considerat "hazardous product" si trebuie platit o taxa de 200 si ceva de euroi pentru un "transport sigur" conform normelor RoHS. Era sa pic jos cand am auzit cat trebuie sa platesc pentru 5 lire cat era produsul, acum nu stiu cum e cu alte magazinetrebuia sa le zici : pai in banii astia inchiriez un elicoptee si vin in 10 minute personal si mai dau si o tura prin cartier eu am luat de la acel magazin un lac (care a fost cm scump) si nu au zis nik ! acum nu stiu cum e cu flux-ul dar tot ce e posibil . Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 cand, ca eu am luat flux de la tme, si nu am avut aceasta problema? (sau nu te referi la tme?) Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 ... zice ca-l costa 5 lire, asa ca... nu cumva ai apelat la ceva gen mouser/digikey???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum