Vizitator Adrian_p Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 nu am reusit sa gasesc neoane UV si nici led-uri. deci voi de unde le cumparati ? (in afara de TITAN) http://www.articoleuv.ro/ si ledurile le-am luat de pe ebay Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 in bucuresti,neoane uv de 8w,in spate la mcdonaldsul de la dristor,la feroinstalatii(sau ceva asemanator),la 3,3lei http://i36.tinypic.com/2i2akhk.jpg azi l-am luat! leduri uv gasesti pe maica domnului,unde sunt cunoscute mai mult ca 'leduri violete' Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 eee, lasa ca Doctor L. e bun imi trimite si mie la pitesti cate cave ! ne e asa Doctore ? doar daca esti deacord si daca ai timp. imi poti comunica preturile pe PM (desigur ca iti platesc deplasarea si la magazin si la posta si coletul !) Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 de vrut as vrea si eu, dar sunt fragile, si gibonii de la posta... si las'ca nici cei de pe la curierate nu sunt mai breji, chit ca au niste tarife de us airmail... Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 eu le trimit,dar cum sa le impachetez?daca va strangeti mai multi,atunci nu vor fi costuri suplimentare(nu de alta,da sa fac cat mai putine drumuri la posta)daca chiar vreti(si gasiti o solutie de impachetat),o sa deschid un topic la group buy Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 simplu, invelesti fiecare tub in ceva absorbant de socuri, si le pui intr-o cutie mai mare tot cu material absorbant intre ele si peretii cutiei. Ca material daca nu ai folie industriala, metoda "homemade" ramane: hartie mototolita intre tuburi si peretii cutiei, iar tuburile le poti inveli in servetele de bucatarie(tip rola), etc. Am trimis asa zeci de tuburi si prin posta si nu am avut probleme cu niciunul. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 foarte buna este folia care se pune pe sub parchet (nu mai stiu cum se numeste) si puse intre fasii de ziare (iese excelent). Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 Hm... banuiesc ca izopren se pune sub parchet. Poti inveli tuburile in izopren iar intre ele si "colet" polistiren faramitat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 daca merge cu izopropen si cu plic cu bule e bine,ca nu sunt fanul cutiilor(ca trebuie fac rost de ele,apoi sa le si invelesc in hartie,sa fie albe )cu polistiren nu ma complic,ca face multa mizeriedeci? un nou topic? Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 si cum zic manelarii ! Baga !am vrut sa comand la TME, cu alte piese, niste lampi UV , dar cand am vazut pretul am zis ca sunt mult mai ieftine sa le iau de la DR.L chiar daca ii platesc drumul de la Bucuresti Pitesti cu loganul lui Basesc' :ras:acum serios: sa precizezi pe ele FRAGIL !!! Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 vedeti ca prin posta romana nu aveti voie sa scrieti fragil sau chestii de genul asta pe el; si eu am scris si m-au pus sa sterg Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 DA, asa e dar nu inteleg din ce motiv (trebuie sa fie cat mai curate) -cred ca le scaneaza Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 da, ca oricum la destinatie ajung cu un strat de 1m de jeg pe ele , odata am primit o cutie plina de iarba, creca o legasera de masina si au facut liniute cu ea prin iarba Link spre comentariu
Vizitator yo9hnh Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Eu lucrez cu metoda pnp: http://img377.imageshack.us/my.php?image=2711200829212vc2.jpg Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 aka metoda "lipe?te ?i bele?te" de curiozitate, ce e chestia aia???varianta a la yo9hnh de arduino, dar pe rs232, nu usb?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum