Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Vizitator irina

revin. Becul pe care il caut nu exista in nici un depozit. Cei de la Romstal mi-au spus ca imi pot da doar urmatoarele variante:LAMPA VAPORI MERCUR E40 HQL 250W 230V OSRAMLAMPA VAPORI SODIU VIALOX E40 NAV-E 250W 230V OSRAMnu stiu daca acestea au aceleasi specificatii ca si cel de dinainte. ma mai puteti ajuta?

Link spre comentariu

pana la urma la ce vrei sa folosesti becul? pt cablaje?atunci folsoeste un banal neon tubular sau bec economicdaca nu vrei asa,foloseste un neon "black light" sau un bec cu vapori de mercurdepinde cat vrei sa cheltuiesti,rezultatul nu prea variaza

Link spre comentariu

pana la urma la ce vrei sa folosesti becul? pt cablaje?atunci folsoeste un banal neon tubular sau bec economicdaca nu vrei asa,foloseste un neon "black light" sau un bec cu vapori de mercurdepinde cat vrei sa cheltuiesti,rezultatul nu prea variaza

Doctore nu esti atent . irina vreau un bec pentru bunicul ei, pentru reumatism.

revin. Becul pe care il caut nu exista in nici un depozit. Cei de la Romstal mi-au spus ca imi pot da doar urmatoarele variante:LAMPA VAPORI MERCUR E40 HQL 250W 230V OSRAMLAMPA VAPORI SODIU VIALOX E40 NAV-E 250W 230V OSRAMnu stiu daca acestea au aceleasi specificatii ca si cel de dinainte. ma mai puteti ajuta?

cei de la Romstal cred ca nu stiu exact la ce vrei tu sa folosesti becul (mai bine le spui ca vrei cu bec cu infrarosii pentru ameliorarea durerilor reumatice). LAMPA VAPORI SODIU VIALOX E40 NAV-E 250W 230V OSRAM cred ca este tipul de lampa folosit in iluminatul public . (cele care dau lumina portocalie- pentru ceata), iar LAMPA VAPORI MERCUR E40 HQL 250W 230V OSRAM este tot pentru iluminat (cea care daca o spargi - ai un minunat bec cu UV). Sper ca nu am gresit cu nimic :nebunrau:
Link spre comentariu

nu te supara,dar dc posteaza la cablaje diy daca vrea un bec pt reuomatism? si dc ii raspunde toata lumea,fara sa-i zica ca e gresit unde a postat? :speriat :bataie :aut: ma rog,emoticoanele astea sunt extreme,dar altele mai potrivite nu am gasitpt reuomatism trebuie IR,din ce am citit aici,deci nici unul din becurile alea nu va fi de ajutor(stefan_ro a explicat exact despre ce e vroba)dupa ce ne lamureste irina despre ce e vorba aici,ar trebui despartit topicul@irina,vezi ca unele magazine alimentare(si gen fa(s)t food) au becuri cu IR

Link spre comentariu

Cand se vor numerota posturile voi face si splituirea.

Ceea ce cauti tu irina este un fel de lampa cu uv de genul celor folosite la maternitati (cei ce-au avut copii mai mult ca sigur stiu ca dupa nastere, in functie de necesitate, pitacu' se pune "la lampa" o vreme, nu stiu exact de ce, daca aflu va zic)

Link spre comentariu

Uv-ul folosit la fast-food pentru prajit muste nu se vinde tot acolo :)PS: Eu am zis pe bune faza cu bebeloii...PPS: Se iarta partea cu postatul in alte locuri, cel putin moderatorul de la sectiunea asta nu-ti poarta pica ;)

Link spre comentariu

@irina-eu credeam(inca o greseala) ca e vorba de o lampa cu IR si cum romania e destul de greu sa gasesti ceva asa de exotic,ca si cu becul ala special cu uv(mai ales pt persoane fizice) si am prezentat un punct de plecare...

pt imitatte de lumina solara(inclusiv uv) ai putea folosi asa ceva,becul asta e folosit pt iluminatul multor magazine si pt niste spoturi de exterior(mai ales pt reclame)

se pare ca becurile astea(sau doar unele) au filtru uv inclus-si anume sticla groasa care inconjoara centrul(zic doar unele deoarece suporturile pt aceste becuri au si ele filtru uv inclus)

pt a avea o instalatie functionala cu un asemena bec,iti mai trebuie un suport si o "cutie cu echipament" (ultimul post de pe pagina)

chestiile de mai sus le gasesti si la romsta pe site(cauta dupa codul becului) si la multe alte firme(cautare google in ro) dar,dupa cum am zis,posibil sa nu fie ceea ce ai nevoie

poti cauta insa becul original(Osram Ultra-Vitalux) chiar la osram,da-le un mail ceva

varianta 2 la "Lampi pentru aplicatii speciale"

varianta 3

si nu am zis decat ca ai postat intr-o sectiune gresita,dar nu ti-am facut observatie pt asta!(fiind noua aici,e normal sa nu stii neaparat din prima ce si cum,nu-i nici o problema cu asta)

Link spre comentariu

pitacu' se pune "la lampa" o vreme, nu stiu exact de ce, daca aflu va zic

Se pune la UV cînd face icter, la vreo dou?-trei zile dup? na?tere (din cîte mai ?in minte :smt116 ).
Link spre comentariu

Doctore acum nici eu nu mai inteleg nimic ! :ras: :nebunrau:

mai oamenilor, pentru reumatism ce trebuie ? IR sau UV ? ca daca ne dam fiecare cu presupusul ii prajim bunicul irinei :rade: .

daca trebuie UV poate face un drum pe la solar sivede daca ii face bine . :da

Link spre comentariu

da,da,intr-adevar trebuei IR nu UV,ca m-am gandit si ma gandesc ca o lampa IR incalzeste bebelusii pe cand una UV ii arde(ca abea au iesit la lumina oricum)si la reomatism tin minte ca era vorba de IRintr-unul dintere linkurile date de mine(primul) apare si o lampa IR,deci nu e degeaba :da cine vrea o lampa UV sa citeasca pomelinul ala...cine nu,nu

Link spre comentariu

am incercat sa realizes un cablaj pt tda 2005 urmand pasii:

1.am luat cablajut facut in eagle(thx ratza)

2.am o imprimanta laser lexmark e120 si am dat print la cablaj pe hartie pt fotografii de aia la 0,6 lei/coala

3.am luat o bucata de sticlo-textolid am smirgheluit-o,am degrasat-o, am asezat bucata de foaie peste cablaj si am pus fierul de calcat peste ea si am tinut cam 4-5 min

problema e ca mi s-a transferat destul de putin tonerul pe cablaj

cu ce am gresit?

astept corectii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări