EmyRulz Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 sau poti folosi plastic 70Poti sa detaliezi? ce fel de plastic este acesta si de unde se poate obtine? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 este un spray, la fel ca si positiv 20, uite aici mai multe: http://audio.micronet.lv/diy/other/koc/ ... STIK70.pdf se gaseste pe la magazinele de componente, cam greu, dar se gaseste. Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Am o mica nedumerire. Nu am inprimanta laser doar xerox profesional. As putea scoate la imprimanta cu jet cablajul dupa care sa pun folia in xerox si sa o copiez? sau hartie lucioasa daca nu gasesc folie. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Da, se poate. Eu dupa ce printez cu imprimanta mea inkjet dau o fuga pana la un fotocopiator si mi le scot pe hartie lucioasa. Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Da, se poate. Eu dupa ce printez cu imprimanta mea inkjet dau o fuga pana la un fotocopiator si mi le scot pe hartie lucioasa.k. ms. Si inainte sa o printez trebuie sa o fac mirror adica sa o intorc sau nu? banuiesc ca pun partea scrisa cu tonerul pe cupru nu? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 daca in programul pt cablaje ai lucrat pe bottom,nu mai trebuie s-o pui in oglinda Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Am incercat si eu metoda de realizare a cablajelor cu imprimanta laser si am ramas placut impresionat.Chiar merge. Eram sceptic dar am inercat copiatorul Minolta de la munca , mi-am copiat cablajele pe foi din revista Casa ( fara mila cu toate setarile de culoare la maxim ) am calcat cam 3 minute dupa care am lasat cablajul putin in apa calduta. Aici nu am cronometrat timpul fiindca eram convins ca nu o sa iasa dar surpriza, a iesit.Cam ce perioada tineti voi cablajele la balta? Un traseu l-am cam deteriorat fiindca am insistat sa curat hartia.La corodat nu au fost probleme.Mircea. Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Bun pana una alta numa metoda PNP este cea mai rapida si l-andemana tuturor. O mica lamurire imprimante ce scot hartia fara sa o indoaie cunoasteti? Se pot modifica imprimantele sa printeze direct pe cablaj am vazut acel filmulet de pe youtube este excelent. Tusul nu ar fi o problema punem tus carmin rosu in cartus si normal ar trebuii sa printeze. Un material interesant daca cineva are posibilitatea sa faca asemenea modificare pe o astefel de imprimanta http://techref.massmind.org/techref/pcb ... 200-vs.htm Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Detaliaza treaba cu tusul carmin! E capabil sa reziste in baia de clorura ferica? Ai incercat folosirea luila o imprimanta cu jet si merge mai mult de trei caractere fara sa blocheze duzele? Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 28, 2008 Partajează Postat Iunie 28, 2008 Am dat cu presupusul si sper sa nu se blocheze totul trebuie incercat.Autorul din acel articol spune ca foloseste ceva cerneala originala de la REFIL si ca sa se intareasca dupa ce a printat pe cablaj il baga in cuptor ca sa se usuce.Ramane de vazut tare mi-as dorii o imprimanta de aia as face cablaje la tot neamul. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 29, 2008 Partajează Postat Iunie 29, 2008 Am si eu o intrebare...Este ceva spray verde izolant care adera doar pe cupru si nu pe zonele cositorite?Multumesc. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Salut!Mi-am luat cristale fine pt.procesare PCB 100g B327 si am pus 3 plicuri la 800g de apa si am stat la un cablaj de am inebunit.Mai am 4 plicuri. Cate sa mai pun? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 pai depinde ce vrei sa faci. din ce stiu eu, aia e soda caustica, se foloseste la developarea pcburilor facute prin metoda foto.later edit:am vazut ca pe metrafo.ro zice ca se foloseste la corodare. deci nu stiu ce se intampla de nu iese nimic. trimite-le un mail celor de la care le-ai luat. Link spre comentariu
paul Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Salut!Mi-am luat cristale fine pt.procesare PCB 100g B327 si am pus 3 plicuri la 800g de apa si am stat la un cablaj de am inebunit.Mai am 4 plicuri. Cate sa mai pun?B327, este foarte bun !!!. Trebe incalzita solutia la cca. 50 Grade si vei vedea ca timpul de corodare se reduce drastic.Pune 1 plic la 500 ml de apa, eu asa fac dar scrie si pe ambalaj.Eu folosesc numai B327. Este mult mai bun decit Clorura Ferica.Poti vedea cum ies PCB-urile, aici: http://www.elcopart.com/unicate.htmlSucces ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum