nickrvl Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 @BLK: 20 Lei cu totul, bineinteles ca are si neon, ca lumineaza, deci nu mai ai nevoie de drosele, startere sau nus ce balast, sint incluse, dar mentionez, NU SINT UV, insa pur si simplu merg. Pina gasiti voi dalea UV eu fac montaje la greu cu ale mele. SIC. Nu vreu sa fiu rautacios. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 neoane s-astea micute cu suport se gasesc pe la mai orice magazin cu electrice-inclusiv in oborsunt de diferite puteri si culori,chiar si uv Link spre comentariu
BLK Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 20 Lei cu totul, bineinteles ca are si neon, ca lumineaza, deci nu mai ai nevoie de drosele, startere sau nus ce balast, sint incluse, dar mentionez, NU SINT UV, insa pur si simplu merg. Pina gasiti voi dalea UV eu fac montaje la greu cu ale mele. SIC. Nu vreu sa fiu rautacios.eu ziceam 20 plus 7 tocmai in ideea ca nu vin cu neoane UV, dar daca zici ca merge ok si cu neon normal, atunci e super. spor la treaba. sper sa am si eu un pic de timp sa termin "scannerul" uv Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 21, 2008 Partajează Postat Mai 21, 2008 La fel si tie si probabil ca UV o sa mearga mai rapid. Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 cel mai ideal pentru asa ceva ar fi un neon germicid. Dar costa cam mult undeva pe la 100-200 RON. dar este mult mai eficient ca celelalte metode. Nu stiti cumva cum se poate aplica soldermaskul daca nu am posibilitatea sa cumpar sita serigrafica? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Ideal nu are grade de comparatie... :smt010 Link spre comentariu
sofian Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 neon germicid nu este bun ,am avut asa ceva daca cauti documentatie despre el o sa vezi ca emite in UV-C iar placile astea foto le place UV-A este foarte periculos ptr ochi,piele Link spre comentariu
Vizitator lostris234 Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 Eu personal folosesc metoda de realizare a cablajelor prin microfrezare (gravare mecanica) si sunt foarte multumit.Latimea traseelor minima de 0,2mm (se poate duce la limita masina si peste valoarea asta dar trebuie suprafata extrem de plana)Ce spuneti? Eu zic ca merita. pretul frezelor un pic cam ridicat(15euro) Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 25, 2008 Partajează Postat Mai 25, 2008 cel mai ideal pentru asa ceva ar fi un neon germicid. Dar costa cam mult undeva pe la 100-200 RON. dar este mult mai eficient ca celelalte metode. Nu stiti cumva cum se poate aplica soldermaskul daca nu am posibilitatea sa cumpar sita serigrafica?Pai se poate tot prin metoda foto, dar nu ma intreba ca nu stiu ce substante sunt folosite, parca luc face prin metoda asta dar nu vrea sa dezvaluie secretul(si e normal) insa sunt sigur ca gasesti pe net daca ai rabdare sa cauti. In schimb poti face simplu si repede, prin pnp, cu folie de autocolanta si imprimanta laser, merge perfect, eu asa fac soldermask-ul :yawinkle: Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 silkscreen-ul am gresit eu, scuze :smt016 Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 neon germicid nu este bun ,am avut asa ceva daca cauti documentatie despre el o sa vezi ca emite in UV-C iar placile astea foto le place UV-A este foarte periculos ptr ochi,piele Stiu ca este periculos, ai nevoie de o cutie neagra. Din cate stiu tot germicid se foloseste si la cele originale si din cate stiu emite mai mult UV de care trebe la posivit fuss decat un neon uv de care se gaseste la magazine. neon germicid nu este bun ,am avut asa ceva daca cauti documentatie despre el o sa vezi ca emite in UV-C iar placile astea foto le place UV-A este foarte periculos ptr ochi,piele Nu degeaba am abandonat sa ma apuc de metoda foto . Deja am apucat sa construiesc un cnc dar mai am nevoie de piese. Eu freza de 0.7 am cumparat cu 15 RON. Link spre comentariu
sebaco Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 dupa ce am terminat cablajul, si am lipit piesele, pot sa il ung cu vaselina sa nu mai corodeze? oare este eficienta? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 mai bine sacaz diluat in ceva alcoolsau poti sa cositoresti traseele Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 16, 2008 Partajează Postat Iunie 16, 2008 sau poti folosi plastic 70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum