Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

eu am incercat metoda PNP folosind ca suport folie de retroproiector.prima oara sa desprins super bine dar pe urma nu a mai iesti asa bine .acum scot pcb-ul pe hartie normala si merg la un xerox foarte bun insa nu vor sa imi imprime pe foaie mea (merge cat de cat si cu foaia lor pentru ca este subtire).pozele sunt de cand cand am realizat ceasul cu MMC 353A.

Link spre comentariu

....am incercat ,in schimbul foliei de imprimanta laser ,sa folosesc hartie obisnuita , :tonqe: pe care am dat ,prin pulverizare, spray TRANSPARENT 21. Dupa uscare cu feonul am facut prin metoda foto un cablaj bun fara perforatii pe traseul de masa sau alte trasee . Prin transfer termic cu fierul de calcat a iesit partea de sus cu amplasarea pieselor :yawinkle: Posted Image Pt. prima data eu zic ca e multumitor in conditii de amator ! :yawinkle: :smt006

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cateva intrebari:Cu ce se mananca acest toner?Ce este el defapt?Un praf?(ma refer la cartusul imprimantei)Acel cartus se mai poate reincarca?Cam cat ajunge?Se merita sa cumperi o astfel de imprimanta doar pt. cablaje?

Da este un praf, se poate reincarca acel cartus( cu exceptie a unor imprimante color care suporta numai toner original) , cu toate ca producatorii de imprimante nu recomanda acest lucru . Poate ajunge si pana la 3000 de pagini A4, in functie de incarcarea pe pagina, contrast, etc. Daca cumperi una la mana a doua si ai pretentii la calitatea lucrului pe care il faci merita. Nu se strica nimic la ea, nu bagi cablajele in imprimanta, asa ca o poti folosii si la listare pe hartie normala.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări