Dr.L Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 stie cineva de ce cateodata mi se sterge tonerul de pe hartie,cand iese? din ce am observat eu,asta se intampla cand contrastul este dat prea tareprecizez ca eu folosesc un xerox,care printeaza bine defel(adica cu putine mizerii si erori) Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Se sterge probabil chiar datorita contrastului mare. Pe hartie normala nu este nici o problema deoarece este mai poroasa, dar coala pnp este mai lucioasa, deci tonerul se "strange" sau se sterge, am patit si eu. Cel mai sigur este sa experimentezi pana cand contrastul este optim. Link spre comentariu
cosmin_h Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 daca contrastul e prea mare atunci e mult toner => ca se imprastie pe hartieeu scoteam cu contrastul la normal si mergea foarte bine, dar asta difera de la imprimanta la imprimanta Link spre comentariu
Stefan Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 eu am incercat metoda PNP folosind ca suport folie de retroproiector.prima oara sa desprins super bine dar pe urma nu a mai iesti asa bine .acum scot pcb-ul pe hartie normala si merg la un xerox foarte bun insa nu vor sa imi imprime pe foaie mea (merge cat de cat si cu foaia lor pentru ca este subtire).pozele sunt de cand cand am realizat ceasul cu MMC 353A. Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 ....am incercat ,in schimbul foliei de imprimanta laser ,sa folosesc hartie obisnuita , :tonqe: pe care am dat ,prin pulverizare, spray TRANSPARENT 21. Dupa uscare cu feonul am facut prin metoda foto un cablaj bun fara perforatii pe traseul de masa sau alte trasee . Prin transfer termic cu fierul de calcat a iesit partea de sus cu amplasarea pieselor :yawinkle: Pt. prima data eu zic ca e multumitor in conditii de amator ! :yawinkle: :smt006 Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 foarte buna ideea cu aplicarea de toner pt dispunerea componentelor :supz: atentie totusi ca nu cumva componentele sa faca contact cu cuprul de sub toner Link spre comentariu
XAN77 Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 ce cupru de sub toner man !! e doar toner depus direct pe textolit, cablaju nu e dublu ... ma rog, asa am intles eu Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 .... tonerul e din granule de plastic foarte fin , care nu conduce electric deloc , masurati si vedeti :yawinkle: eu am incercat si e ok ,asa mi-a venit ideea de a face treaba asta in coditii de amator . Pe viitor o sa incerc sa maresc calitatea . :smt003 Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 salutare. E bun pentru metoda foto daca folosesc becuri UV economice de 15W? Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Interesanta ideea lui alexmm. Eventual daca s-ar putea folosi un spray de lac, marcajul ar ramane mai mult timp nealterat. Nu stiu cum reactioneaza tonerul la lac. :smt006 Link spre comentariu
mishy Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Nu reactioneaza deloc, tonerul nu e solubil in lac. Se poate lacui linistit. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 cred ca depinde mai mult de lac,sunt vreo 2 tipuri principale(nitrolac-se usuca rapid si inca unul-care se usuca mai greu) Link spre comentariu
alex mm Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 .... salutare andiy imprimarea de deasupra ajuta la montajul pieselor pe placa , oricum nu se mai vad inscrierile de deasupra dupa ce ai lipit piesele :yawinkle: asa ca nu mai e nevoie de lacuire :smt003 Link spre comentariu
1835 Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Cateva intrebari:Cu ce se mananca acest toner?Ce este el defapt?Un praf?(ma refer la cartusul imprimantei)Acel cartus se mai poate reincarca?Cam cat ajunge?Se merita sa cumperi o astfel de imprimanta doar pt. cablaje? Link spre comentariu
aeromania Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Cateva intrebari:Cu ce se mananca acest toner?Ce este el defapt?Un praf?(ma refer la cartusul imprimantei)Acel cartus se mai poate reincarca?Cam cat ajunge?Se merita sa cumperi o astfel de imprimanta doar pt. cablaje?Da este un praf, se poate reincarca acel cartus( cu exceptie a unor imprimante color care suporta numai toner original) , cu toate ca producatorii de imprimante nu recomanda acest lucru . Poate ajunge si pana la 3000 de pagini A4, in functie de incarcarea pe pagina, contrast, etc. Daca cumperi una la mana a doua si ai pretentii la calitatea lucrului pe care il faci merita. Nu se strica nimic la ea, nu bagi cablajele in imprimanta, asa ca o poti folosii si la listare pe hartie normala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum