niq_ro Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Eu vreau ceva de genu "auto-route with x width"M-am uitat pe tutorialul tau dar observ ca tu nu ai folosit auto-routeam inteles ideea, dar mie nu-mi place autoroute, nu mi se pare proiectare adevarata :axe: imi place ..manual :partyman: Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Am descoperit de unde setez grosimea traseelor la auto-route:De la Tools -> DRC -> Sizes -> Minimum Width.Multumesc celor care mi-au fost de ajutor Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Salutare. M-am mai invatat cu metoda foto si iata ca am facut un mic tutorial: http://solenzamea.xhost.ro/metoda_foto.html La mine merge doar in IE, nu stiu de ce in mozilla nu se incarca pozele. Link spre comentariu
Cobra Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 ce imprimanta laser imi recomandati sa cumpar ca sa scot cablajele pe foaie si sa le pot imprima pe textolit? :supz: Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Lexmark, Konica, Xerox, Canon, Hp, Samsung :smt003 Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 nu imprimanta laser este imp. ci tonerul si foaia pe care imprimi Link spre comentariu
alex mm Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 ...dupa indelungi cutari , am gasit hartia, care ,se preteaza cel mai bine, la transfer termic :tonqe: suportul de la folia autocolanta ( e cerata ). Se imprima tonerul pe ea , cu fierul de calcat trece tot tonerul pe cupru , nici macar nu mai trebuie udata hartia :supz: incercatzi , o coala costa 0.8 Ron merita ! :smt006 P.S. Corodarea se face bine cu persulfat de sodiu , dupa care se da cu pasta decapanta Rotenbergher tip ROSOL 3 incalzit cu suflanta de aer cald la 500 grd.C si se staneaza suuuper ! SUCCES :smt006 Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 cum arata hartia aia de unde se procura??? Link spre comentariu
wingless Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Salutare. M-am mai invatat cu metoda foto si iata ca am facut un mic tutorial:http://solenzamea.xhost.ro/metoda_foto.htmlLa mine merge doar in IE, nu stiu de ce in mozilla nu se incarca pozele.SalutIncearca sa pui slash "/" in loc de backslech "" in adresa pozelorimg src="tutorial\4.jpg" Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 alex mm-vorbesti de hartia aia de la librarie,un pic mai groasa decat cea de xerox? si pe care parte a suportului se pune tonerul,sau nu conteaza?intr-adevar e ff iefin 1 leu coala a4 fata de 10 lei folia pnp :smt003 Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 hartia aceea este compusa din doua parti :una este foaia autocolanta si cealalta este suportul ,fiind lucios pentru o dezlipire usoare .Se imprima pe parte lucioasa nu partea cu scris sau pe foaia autocolanta (care se arunca sau se fol pt. etichete sau cu aj. lui nero scoateti la imprimanta cercuri pt. CD-uri) .Eu am imprimat pe foaie de retroproiector si am fol metoda PNP dar a II-a oara nu a mai iesit asa bine , insa am mers la un xerox si tipa aia avea niste foi ff. subtiri care au mers excelent. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Din greseala le-am pus invers, poza nr.1 este ultima Link spre comentariu
Dr.L Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 da,suportul de la autocolanta merge super,am facut un cablaj dublu-fata,dar mu m-am gandit ca una dintre fete trebuie intoarsa,dar oricum,e f usor d folosit,merge si cu mai putin toner,etcdupa corodare,tonmerul se indeparteaza f usor cu diluant,benzina etcpt curatarea cablajului de oxid-ianinte de aplicarea tonerului,se poate folosi cu succes lamaia Link spre comentariu
adynis Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 free_fiber -> Mi se pare buna prezentarea pentru cei care nu stiu cum se foloseste. Am salvat-o in calculator s-o am pentru viitor. Mersi :p Momentan folosesc tot varianta cu printatul la o imprimanta laser; Si eu am ramas pe hartia autocolanta, mi se pare cea mai practica; Daca este curatzat in prealabil foarte bine cablajul (degresat) atunci tonerul se transfera in totalitate de pe hartia autocolanta (nu ramane nici macar un punct) si se si lipeste zdravan de cablaj Pentru corodare eu folosesc in locul clorurii ferice substanta B327 de la capodimonte ( care se poate vedea aici ) Link spre comentariu
Adrian Luben Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Am vorbit cu cei de la Sellnord SRL si vand doar la sac de 25kg. 0.75E/kg, deci vine 18.75 E sacul.Poate ne unim mai multi din Bucuresti sa comandam un sac.Care vrea?Ai comandat? Vreau si eu, ma trec pe lista de asteptare :smt003 . Eventual si cateva kile, daca nu sunt multi care vor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum