free_fiber Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Am incercat metoda foto. Am aplicat positiv20 pe cablaj, am uscat cu uscatorul de par cca. 25min.Am expus la bec cu UV (un philips de care se zicea pe aici ca e bun) vreo 20min iar dupa vad desenul foarte vag si galben pe cablaj.Presupun ca nu asa trebuia sa iasa. Cum imi dau seama daca s-a expus suficient?Cum arata cablajul dupa ce iese de sub bec? Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Ba da, cam asa trebuie sa fie. N-o sa vezi mare lucru pana nu developezi. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Cea mai buna metoda (parerea mea) este cea cu folie PnP, testata si folosita de mai multi ani. Se gasesc acum in comert la liber la pret de 5-10 lei. Singurul inconvenient este imprimanta laser, dar merge foarte bine si cu xerox bun. Merge si cu coperti de la reviste dar dezavantajul este ca din cauza caldurii se pot lipi de placa bucati de foaie Link spre comentariu
m.nyck Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Daca este lasata in apa (RECE) o jumatate de ora se desprinde singura. Link spre comentariu
Vizitator icra Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 S-a mai postat, dar atentie este foarte interesant:http://video.google.com/videoplay?docid=-1780986641521809521&q=pcb+toner Link spre comentariu
cosmin_h Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 merge chiar foarte bine cu coperti de reviste (testat) numai ca trebuie lasate foarte mult in apa (eu l-am lasat si 45 de minute in apa). Tonerul se duce de pe cablaj dupa ce a fost crodat cu acetona (testat si asta).Bafta la cablaje!! :partyman: Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 iata ca am reusit si eu ceva cu metoda foto Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 free_fiber, vezi ca ai trasee intrerupte pe cablaj. Repara-le cu cositor :smt003 Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Credeam ca nu te prinzi :smt003 Sunt prea subtiri. Nu stiu in eagle cum sa-i dau "routeaza cu trasee de x width." Help? Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 grosimea este WIDTH si e bine s-o alegi macar 0,24 sau 0,32 pentru trasee subtiri, cel mai bine vezi minitutorial-ul de la http://www.niqro.lx.ro/cablaj0.htm Link spre comentariu
Swat Cat Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 frumoss...bravo omule in sfarsit un tutorial mura in gura ...ff frumoscum se numeste programu de transfromat in 3d? Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 :axe: citez din pagina mentionata mai sus: Desi nu are legatura cu realizarea fizica a cablajului, cred ca este utila si..frumoasa prezentarea 3D a montajului, asa ca pe langa programul de baza trebuie instalat si utilitarul de la http://www.matwei.de/doku.php?id=en:eagle3d:eagle3d; dupa ce se realizeaza cablajul in Eagle si se creeaza fisierul pentru randarea cu POV Ray Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 grosimea este WIDTH si e bine s-o alegi macar 0,24 sau 0,32 pentru trasee subtiri, cel mai bine vezi minitutorial-ul de la http://www.niqro.lx.ro/cablaj0.htmAm gasit de unde setez, dar doar cand desenez eu manual. Adica apare width doar cand dau click pe butonasu de liniuta.Eu vreau ceva de genu "auto-route with x width"M-am uitat pe tutorialul tau dar observ ca tu nu ai folosit auto-route Link spre comentariu
blackthorium Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 faci toate setarile de la drc (design rule check) inainte sa-i dai autorute, vezi ca dimensiunile sunt date in mill, deci trebuie sa faci transformari 1000mill = 1inch Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 uite ca tot se vorbeste de metoda toner transfer pun si eu o poza cu un cablaj realizat prin metoda asta(nu ca sa ma dau mare ci sa arat ca se poate) :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum