Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Am incercat metoda foto. Am aplicat positiv20 pe cablaj, am uscat cu uscatorul de par cca. 25min.Am expus la bec cu UV (un philips de care se zicea pe aici ca e bun) vreo 20min iar dupa vad desenul foarte vag si galben pe cablaj.Presupun ca nu asa trebuia sa iasa. Cum imi dau seama daca s-a expus suficient?Cum arata cablajul dupa ce iese de sub bec?

Link spre comentariu

Cea mai buna metoda (parerea mea) este cea cu folie PnP, testata si folosita de mai multi ani. Se gasesc acum in comert la liber la pret de 5-10 lei. Singurul inconvenient este imprimanta laser, dar merge foarte bine si cu xerox bun. Merge si cu coperti de la reviste dar dezavantajul este ca din cauza caldurii se pot lipi de placa bucati de foaie

Link spre comentariu

grosimea este WIDTH si e bine s-o alegi macar 0,24 sau 0,32 pentru trasee subtiri, cel mai bine vezi minitutorial-ul de la http://www.niqro.lx.ro/cablaj0.htm

Am gasit de unde setez, dar doar cand desenez eu manual. Adica apare width doar cand dau click pe butonasu de liniuta.Eu vreau ceva de genu "auto-route with x width"M-am uitat pe tutorialul tau dar observ ca tu nu ai folosit auto-route
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări