bogdan_ Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 si totusi, pe la alta firma nu gasim? si pe mine ma cam enerveaza soda... Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Metasilicat de sodiu pentahidrat. Vanzator: http://www.infofirme.ro/index/page-deta ... lnord.html Am luat un kil de la ei, la un pret extrem de mic (oricum MULT mai mic decat ce se vinde pe la magazinele de electronice). Testata si merge perfect, plus ca ajunge o viata. Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 As lua Metasilicat de sodiu pentahidrat.Imi puteti spune cat de "netoxica" e in comparatie cu soda caustica? Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Mult mai putin toxica. De asemenea mult mai prietenoasa cu PCB-urile, e extrem de greu sa le supra-developezi. Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Am vorbit cu cei de la Sellnord SRL si vand doar la sac de 25kg. 0.75E/kg, deci vine 18.75 E sacul.Poate ne unim mai multi din Bucuresti sa comandam un sac.Care vrea? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 pai trebuie muuulti oameni....vreo 25 mai exact!eu ma bag la un kil! Link spre comentariu
yo4avd Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Salut! ma bag si eu la un kil. Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Pai de ce nu l-am impartii in 3? vine aprox. 20ron de pers. (taxe postale neincluse).Nu e mult 20ron zic eu... :)8.3 kg de caciula... :rolleyes: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 pai nu e multa suma..... dar ce facem cu 8 kile daca un kil ajunge lifetime? Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 O scoti la vanzare pe forum si scapi de ea :yawinkle: O s-o dai cu taraita, o sa faca mai mult transportul ca pretul ei, dar o sa scapi de ea si o sa faci fericite alte persoane in cautare de soda :smt001 Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Spuneti-mi si mie cum se dilueaza solutia asta? Cate procente praf, cate procente apa?Am putea vinde cu 5ron / kg daca va fi sa vindem noi dupa.P.S. De unde iau soda caustica? Azi mi-a venit Positiv20 si as vrea sa-l incerc Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 soda gasesti la magazine de chimicale, vopsele si alte cele de uz caznic.2 lingurite intrun litru de apa se pune soda. ai grija pe unde o versi si in ce o pui.eu folosesc o tava de plastic. Link spre comentariu
bogdanm Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Nu-mi aduc aminte 100% clar, dar parca intr-un pahar de 250-350ml de apa calduta (ca la robinet) dizolvam o lingurita de metasilicat. Se poate refolosi solutia. Cel putin asa se spune, la cate cablaje fac eu o aruncam si data viitoare o luam de la inceput cu lingurita Si mai am o groaza. Link spre comentariu
free_fiber Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Bogdan, poti sa dai un exemplu concret de magazin ce vinde soda?Vad ca esti si din Bucuresti. Eu nu prea stiu pe la mine prin zona magazine care vand chimicale.. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Ati incercat sa cautati in magazinul obor, sau inspate, in targ la obor? Acolo de obicei gasesti aproape orice. Daca nu...vedeti pe la piete mai maricele, pe unde se mai vand si alte chestii inafara de legume si fructe :yawinkle: (de ex la minis, aia in apropiere de lic cuza) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum