Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

nu inteleg de ce va cramponati atat de coala aia pnp cand multa lume zice ca merge si cu hartie de reviste, eu cand faceam pnp foloseam numai cu hartie de reviste (CHIP etc) - sper ca nu e considerata reclama - si iese intradevar multumitor, am trecut si traseu printre pini de CI. Nu cred ca se justifica banii dati pe colile alea "speciale" . Personal am renuntat la metoda pnp intrucat nu prea am acces oricand la o imprimanta care sa printeze in siguranta pe hartie de reviste, adica fara sa o agate, asa ca fac numai foto . E ceva deranj mai mare dar e la indemana oricui si calitatea e maxima .

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

iar daca printezi cu eagle ai mirror cand dai print ca sa printeze ca in oglinda si cand pui pe placa revine la normal. free_fiber nu stiu de ce iti e teama de soda caustica, este un produs care se gaseste si este super ieftin, eventual iti prepari odata cativa litri de solutie si arunci punga cu soda cumparata ramasa, ca primesti cat pentru o viata intreaga pentru cei 3 lei cat costa pe la mine cel putin . Apoi sticla respectiva iti ajunge la greu. Eu am acum o sticla de 2 litri si cand developez o placa pun destul de putin, doar cat sa acopar, iar dupa developare vars solutia intrun borcanel cel tin in baie dupa wc :smt003 si developez cu solutia aia vreo 4-5 cablaje . Deci sticla aia o sa ma tina muult si bine. Si este o soutie care nu miroase, nu pateaza ...mai mult ce mai vrei, doar nu o sa bei din ea . Mie personal clorura feerica mi se pare de 100 de ori mai nasoala ca soda, numai eu stiu cate tricouri, pantaloni etc am patat cu ea :smt003

Link spre comentariu

am si eu o intrebare: ce as putea folosi in locul sodei caustice pentru developare?soda mi se pare foarte toxica si periculoasa

Salut, Au cei de la bannerul de sus un produs numit SENO-4007, nu l-am incercat, dar cred ca e bun.
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Din pacate comanda minima este de 100RON si trimit doar prin nustiuce posta rapida care mai costa vro 20RON la cei 100comanda minima :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări