adicontakt Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 (editat) Acum 12 ore, zvonacfirst a spus: Iata ce scrie un utilizator: Eu minibormasina mi-am facut, as lua doar suporul. Decat sa ma chinui sa fac din CD-ROM si alea-alea, as risca 50 de lei cat costa acel suport, mai ales ca il si pot returna daca, dupa ce il vad live, mi se pare fragil. Sper sa nu se considere reclama, dar mi se pare ca merita mentionat. Am luat din aceeasi suportul din poza. Este minunat pentru ce am eu nevoie, stabil, mobil, PCB-ul poate fi rotit in jurul axei orizontale. Ce sa zic, am dat 29 de lei pe el dar isi merita cu prisosinta banii. Pana acum ma chinuiam cu suportul cu clestisori crocodil care cand mi-era lumea mai draga scapau sau schimbau pozitia. de unde ai cumparat-o? chelu , vezi ca mai postez si pe aici , dar tu esti ginitor doar pe scandal Edit moderator: Cred că puteai să te abții, dar nu te caracterizează bunul simț. Editat Februarie 6, 2019 de validae Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Nu este plastic 100%. Ce este albastru este plastic, dar unul tare, iar ce este negru este metal. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Este mai ieftin decat 29 de lei? Sau cu mult mai ieftin? Al meu este stabil, destul de greu ca sa se aseze bine pe masa, este si aratos, lucrat ingrijit, ca de fabrica. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 1 oră în urmă, zvonacfirst a spus: Ce este albastru este plastic, dar unul tare, iar ce este negru este metal. E fain suportul ala. Am si eu cu crocodili, dar e enervant, pt ca daca gresesti putin si atingi cablajul isi schimba pozitia, sau mai rau, cade din prindere. N-am vazut modelul de mai sus, ca sigur il impuscam.Cam am nevoie de lupa din ce in ce mai des, si imi trebuie a treia mana, daca nu am suport. Cat despre suportul de masina de gaurit, l-am recomandat pe cel din poza, pt ca il folosesc de o vreme si s-a dovedit a fi bun. E metalic, nu prea are plastic, decat la manerul menghinei. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 De care zici? de cel din stinga? cu ala am gaurit niste cale ferata ,la cablaje l-am preferat pe cel din dreapta. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 16 hours ago, doru3160 said: Daca tot esti dispus sa risti, poate gasesti varianta asta un pic mai profi (lasand la o parte faptul ca ai si o mica menghina inclusa). Ce pret are si unde se gaseste? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) https://www.emag.ro/suport-coloana-pentru-bormasina-heavy-duty-cu-menghina-400mm-dedra-1306/pd/D4K249BBM/?X-Search-Id=517fcf4879c561abc8a9&X-Product-Id=31105183&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view sau asa, https://www.emag.ro/suport-coloana-pentru-bormasina-400mm-dedra-1305/pd/DVK249BBM/?X-Search-Id=517fcf4879c561abc8a9&X-Product-Id=31105182&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Editat Februarie 7, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Acum 27 minute, Dan85 a spus: Unele se cam misca din incheieturi Eu ma refeream pt diametre mai mari. Pt diametre sub 3mm am alta jucarie, cu pensete.E facuta cand unii care se dau artisti acum, bateau cu lingura in geam. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) Off - topic ... Cu niste ani in urma , in regimul de trista amintire , un nene a dat proba de lucru pentru angajare ... , pur formala , sa fie la dosar ... stiam ca era angajat . Continea si un cablaj , proiectat de candidat dupa o schema , inclusiv executia . A picat (si) pe mine , trebuia semnatura ... , si sa stau cu ochii pe el . In fine , a punctat gaurile cu nadejde ... dupa care mi - a cerut un burghiu sa gaureasca . l - am intrebat la ce - i trebuie ... , si i - am sugerat sa incerce doar sa desfunde gaurile , pe fata cu piesele , cablajul deja permitea trecerea luminii fata - verso . A iesit ( oleaca ) scandal , dar am scapat de semnatura , fiind exclus din comisie . Tot raul are si un bine ... , a ajuns la alta formatie de lucru . N - a stat mult , dupa Revolutie a disparut subit . Editat Februarie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 54 minutes ago, manolo said: De care zici? de cel din stinga? cu ala am gaurit niste cale ferata ,la cablaje l-am preferat pe cel din dreapta. Poti sa-mi spui te rog, ce model de suport este Proxxon-ul din dreapta (MB140?!... da' stiu ca exista si unul cu glisare pe coada de randunica...) si daca este suficient de precis si de stabil pentru gaurire PCB pana la diametru de 0,5 mm, un feedback, impresii... ? Multam! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Eu n-as folosi in veci o asemenea magaoaie pentru executat pcb-uri, dar mi-as construi o masinuta cu cadru de aluminiu, cu profil cat mai jos si cu greutate cat mai mica pe axa z pentru tolerante minime, mai ales daca folosesc burghie din carburi. Cu timpul te cam saturi de dat la maneta, mai ales cand ai de facut vreo 2000 de gauri pe un FR4 marime A4 pentru niste shield-uri arduino. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 On 2/6/2019 at 8:27 AM, zvonacfirst said: ... Am luat din aceeasi suportul din poza. Este minunat pentru ce am eu nevoie, stabil, mobil, PCB-ul poate fi rotit in jurul axei orizontale. Ce sa zic, am dat 29 de lei pe el dar isi merita cu prisosinta banii. ... Si eu sunt interesatr de un asemenea suport. Ma gandeam ca sa-l realizez eu, dar ... De unde l-ai achizitionat cu 29 lei? Peste tot vad ca este 45-50 ron cel putin. Eventual link pe PM ca sa nu se considere reclama. Mersi/ Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 @GeoMar, am trimis PM. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) De ce nu pui link-ul aici sa cumpere toata lumea care doreste? Nu ca m-as imbogati cu diferenta de 20 de lei...dar daca se poate mai ieftin la acelasi produs atunci de ce nu...!? Vreau si eu unul! Merci. Le... Nu mai e nevoie....multumesc.....am gasit-o la magazinul DIODA....la 29 de lei. Pentru cine vrea s-o cumpere aveti link-ul mai jos. https://www.dioda.ro/ro/home/5261-suport-cablaje-zd-11e-d-blr1-sldh01-vthh6.html Editat Februarie 7, 2019 de mac01 Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 22 minutes ago, mac01 said: De ce nu pui link-ul aici sa cumpere toata lumea care doreste? ... Pai daca pui link aici, direct pe forum, se poate cosidera reclama, de aceea i-am sugerat ca sa imi trimita pe PM. Si DA, de acolo este. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum