cipri_mury Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Acum 7 ore, sesebe a spus: Foliile de la TME nu ar mai fi asa de scumpe daca s-ar vinde si in cantitati mai mici, Fa un calcul cit ar costa o bucata de 1m lungime. Daca este vorba despre folie Dynamask,se gaseste si pe ebay cu 25$/m dar cred ca in acest pret nu intra si transportul plus ca dureaza ceva timp de la efectuarea comenzii pana la sosirea sa. Link spre comentariu
vladuzz7 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Buna seara! Cum nu am vazut niciun topic de incepatori, am ales sa postez aici intrebarea. Vreau sa ma apuc sa fac cateva PCB-uri. Cum pot sa printez la scara o imagine pe care o am de la cineva astfel incat sa pun pe hartie fotografica pentru metoda P&P sau sa o o desenez de mana , dar sa am dimensiunile componentelor corecte. Orice sfat e binevenit! Link spre comentariu
dan_b11 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Daca imaginea este in format pdf, ar trebui sa fie deja la scara. Trebuie atentie doar la setarile imprimantei(sa nu fie ceva mai special setata). Eu nu modific nimic cand printez(daca este pdf). Link spre comentariu
vladuzz7 Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 E imagine jpg. Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 E destul de greu sa aduci imaginea la cotele reale ale pieselor ,mai bine pune imaginea aici si cineva poate ti-o face in pdf. dupa ce o trece printr-un soft dedicat Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 O idee interesanta de toner transfer fara fier de calcat sau laminator de poze 2 Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 maine incerc si eu ca tot am de facut niste pcb si revin cu rezultate Link spre comentariu
vladuzz7 Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Buna seara! Ce e mai buna, o imprimanta laser sau una inkjet la rezolutie maxima? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 laser Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Iertati-mi nepriceperea dar...n-am inteles ce solutie foloseste domnul din video....scrie ceva in engleza dar...poate imi traduce cineva si mie in romaneste ce solutie e aia!...multumesc! Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Acetona, cred Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Polish pentru unghii!AKA Acetona! Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Multumesc domnilor! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Dar de metoda asta ce ziceti? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Octombrie 21, 2018 Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Din cate stiu cerneala nu rezista la apa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum