UDAR Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Eu folosesc exclusiv detergenți de bucătărie praf . În 2-3 minute tonerul este îndepărtat . Dar 15 minute de călcat este excesiv . Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Ca sa nu mai zic ca 15 minute de încălzire pot desprinde și cuprul de pe suport Link spre comentariu
kinderu56 Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 asta este diluantul care il folosesc si curata instant inclusiv la spalat anumite module care se mai cearta cu apa https://images0.bizoo.eu/image/img360/sale/2012/9/13/Nitrodiluant_8351751_1347533620.jpg Edit moderator: Copiază doar adresa imaginii, nu tot link-ul anunțului, altfel va părea o reclamă ascunsă.Acum apare doar imaginea... Link spre comentariu
CIBY2 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Diluant bun pentru indepartarea tonerului gasiti la magazinele de piese auto. Nu va pot spune acum ce tip este. D509 sau altceva, dar cereti diluant pentru vopsele auto. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Sau la orice magazin de tip Brico, Dedeman, Praktiker, la raionul de vopseluri. Eu folosesc diluant nitro. Mai folosesc si manusi de laborator caci nu stiu daca e bine sa iti bagi ghearele in el. Editat Septembrie 7, 2017 de one Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Decarbusolv folosesc eu. Se foloseste la spalat carburatoare si curat mizeriile de pe motor. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Nu e mai simplu cu acetona? Poate deveni complicat cand descopera EA ca tu i-ai folosit si ultimul strop. Link spre comentariu
dany_cta Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Acetona e pentru femei, barbatii adevarati folosesc nitrodiluant, acid sulfuric si spuma activa. Link spre comentariu
one Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Acetona costa mai mult si dupa parerea mea functioneaza mai slab. Diluant nitro eu folosesc si pentru curatat vopseaua albastra de pe cablajele PnP dar si pentru curatat vopseaua fotosensibila de pe placile facute prin metoda foto. Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Pentru hartia PNP albastra folosesc acetona dar nu cea de unghi care este bine diluata ci cea folosita pentru curatat aparatele de dozat spuma pentru constructi, au la Bricostore si costa cca 20 lei spray-ul cu 500ml. Se curata instantaneu cu o carpa si acetona. Link spre comentariu
adrian82 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Fiind prima placa facuta cu PNP albastra de unde sa stiu eu cat sa tin fierul de calcat nu s-a desprins curpu placa este de 2mm Dan57 ms pentru informatie ! Link spre comentariu
Vizitator teh-nicu Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Pun si eu o intrebare pentru cine cunoaste OrCad-ul... se pot converti fisierele *.MAX in alte tipuri de fisiere mai accesibile pt. tiparit? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Acetona e pentru femei, barbatii adevarati folosesc nitrodiluant, acid sulfuric si spuma activa. Ai uitat sa spui si de bere. Oricum neinteresanta remarca cu "barbatul adevarat". Important sa faca ce trebuie. Si acetona face, deci...care e problema ? Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Ce inseamna 'fisier mai accesibil pentru a fi tiparit"? Ce este in neregula cu tiparirea din ORCAD? LE: dar in tot cazul, fisierele .MAX se pot importa in Altium Designer si se pot tipari de acolo foarte bine si frumos. Editat Decembrie 3, 2017 de mars01 Link spre comentariu
Vizitator teh-nicu Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 #mars01, Eu nu stiu ce nu ai priceput tu... daca iau fisierul .MAX pe un stik si ma duc la o imprimanta mai desteapta ca a mea, nu pot sa fac nimic daca nu are si acolo instalat Orcad-ul, ca nu il poate citi nimic altceva. Ma refeream la fisiere tip .PDF, .JPG, .GIF, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum