Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Diluant bun pentru indepartarea tonerului gasiti la magazinele de piese auto. Nu va pot spune acum ce tip este. D509 sau altceva, dar cereti diluant pentru vopsele auto.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sau la orice magazin de tip Brico, Dedeman, Praktiker, la raionul de vopseluri.

Eu folosesc diluant nitro.

Mai folosesc si manusi de laborator caci nu stiu daca e bine sa iti bagi ghearele in el.

Editat de one
Link spre comentariu

Acetona costa mai mult si dupa parerea mea functioneaza mai slab. Diluant nitro eu folosesc si pentru curatat vopseaua albastra de pe cablajele PnP dar si pentru curatat vopseaua fotosensibila de pe placile facute prin metoda foto.

Link spre comentariu

Pentru hartia PNP albastra folosesc acetona dar nu cea de unghi care este bine diluata ci cea folosita pentru curatat aparatele de dozat spuma pentru constructi, au la Bricostore si costa cca 20 lei spray-ul cu 500ml. Se curata instantaneu cu o carpa si acetona. :rade:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Acetona e pentru femei, barbatii adevarati folosesc nitrodiluant, acid sulfuric si spuma activa.

Ai uitat sa spui si de bere. Oricum neinteresanta remarca cu "barbatul adevarat".

Important sa faca ce trebuie. Si acetona face, deci...care e problema ?

Link spre comentariu

Ce inseamna 'fisier mai accesibil pentru a fi tiparit"?

Ce este in neregula cu tiparirea din ORCAD?

LE: dar in tot cazul, fisierele .MAX se pot importa in Altium Designer si se pot tipari de acolo foarte bine si frumos.

Editat de mars01
Link spre comentariu
Vizitator teh-nicu

#mars01,

Eu nu stiu ce nu ai priceput tu... daca iau fisierul .MAX pe un stik si ma duc la o imprimanta mai desteapta ca a mea, nu pot sa fac nimic daca nu are si acolo instalat Orcad-ul, ca nu il poate citi nimic altceva.

Ma refeream la fisiere tip .PDF, .JPG, .GIF, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări