Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Vizitator ftraian

Pana acum realizam cablajele manual (vopsea, oja +clorura ferica) dar cred ca e timpul sa trec la un soft care sa ma ajute. Am Orcad si Eagle. Eagle mi s-a parut mai plin de librarii cu componente. Imi puteti recomanda cava, eventual si simulare (gen pspice)? Voi ce folosit?

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator ALEXANDRU

Stie cineva, daca neoanele UV care se gasesc pe la noi sunt bune pt asa ceva sau sunt niste chestii care doar dau impresia de UV?!?!?!?costa 200.000 neonul de 40 sau 50 cm, nu stiu sigur dimensiunile

Link spre comentariu

Stie cineva, daca neoanele UV care se gasesc pe la noi sunt bune pt asa ceva sau sunt niste chestii care doar dau impresia de UV?!?!?!?costa 200.000 neonul de 40 sau 50 cm, nu stiu sigur dimensiunile

pai tot neon cu UV este nu ? de ce sa nu fie bun ?
Link spre comentariu

zicetzi ma shi voi ceva...bravo :d....sau.... arata ca draq, mai incerca :( nu ma lasatzi asha caci chiar is curios :oops: :Dera sa uit..la multzi ani tuturor shi fie ca ce va doritzi sa se implineasca

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator xmods

man,traseele arata bine da cu ce draq le-ai taiat man ??? Arata marginea aia zici ca ai muscat din ea sau ai rupt-o cu unghia.Incearca cu un un fierastrau de metal :P arata marginea mult mai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări