XAN77 Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 :smt003 hai ca esti tare, eu sunt constient de asta man, dar prefer sa renunt la toate acele amanunte critice si sa iau coala banala indiferent de firma, cerneala din comert de care gasesc numai sa fie de canon si imprimanta mea canon i250 face fata cu brio daca trag filmul in 2 exemplare. Mai bine asa decat sa caut cerneala perfecta, imprimanta imprimantelor si coala "de firma". Faza cu 3 exemplare suprapuse mi s-a intamplat o data dar era din cauza ca mi se terminase colorul si nu stiam ca pe high formeaza negrul folosind si cartusul color. Dupa ce miam incarcat colorul am vazut ca scoate iar negru cum trebuie . Link spre comentariu
Vizitator valentine146 Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 normal ca pe hartie foto nu merge, la temperatura mare se lipeste toata fata lucioasa cu gelatina de cablaj. coperta lucioasa este deja saturata prinn tiparirea anterioara si nu mai absoarbe tonerul Link spre comentariu
Golem Postat Noiembrie 25, 2006 Partajează Postat Noiembrie 25, 2006 Gasiti tuburi blacklight 8W, cu tot cu drossel-ul electronic(nu trebuiesc decat alimentate la 220v) in Piata Castanilor, vis-a vis de piata Sudului cu 160.000 lei. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Voi cum faceti sa stea hartia nemiscata pe cablaj cand calcati cu masina?Si inca ceva...cand se ingalbeneste hartia mai merita insistat? Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 eu o fixez cam cum vreau eu sa stea si dupa aceea in timp ce tin cablajul in manapresez bine intr-un colt, dupa care las cablaju jos si presez peste tot, totodata evitand sa misc fierul pe hartie pentru a nu intinde tonerul, daca ti se ingalbeneste hartia, inseamna ca fierul e prea fierbinte Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 Dar la cablaje dublu imprimate cum reusiti sa sincronizati fetele?o eroare de 1 mm e deja prea mult. :smt021 Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Cea mai simpla metoda este gaurirea unei fete. Daca nu in totalitate, macar 4 gauri in colturile opuse. Apoi folosti 4 terminale, culcate si stranse bine pe amble fete. Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 Am sa te contrazic putin XAN77 :axe: ...nu este neaparata nevoie sa suprapui mai multe folii pentru a nu trece uv prin trasee .... Cele necesare acestui lucru sunt : folie de calitate , de firme cunoscute ( ex. xerox ) o imprimanta cu rezolutie foarte mare , si de buna calitate ( personal folosesc Canon ip4200, cu acelea de se gasesc pe la oferte, prin supermaketuri foarte ieftine nu o sa aveti mari succese :toimonster: ) , cerneala sa fie cea originala , recomandata de fabricantul imp. altfel o sa aveti mari surprize ( in unele cazuri, poate sa nu se usuce sau sa nu aiba consistenta dorita ( opacitate ) ) si nu in ultimul rand imp. sa fie setata cu toate optiunile la maxim ( referitoare la calitate , noise reduction , optimizari foto ..etc )Cu riscul de a ma repeta, dar am obosit sa caut in cele 19 pagini de mesaje, dupa ce expui la uv cablajul cu fotorezist, acoperit de folia imprimata, il bagi in solutia aia de soda caustica, il speli si dupa aia il bagi in clorura ferica?Imi scapa ceva sau asta e tot?Dupa ce sa corodat cablajul, cum scapi de fotorezitul care a protejat traseele? Link spre comentariu
wolf Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 Dupa ce sa corodat cablajul, cum scapi de fotorezitul care a protejat traseele? ...foarte simplu ...folosesti orice solvent, alchool tehnic sau acetona ( recomand alchool izopropilic ) Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 eu cand folosesc metoda pnp, pentru a curata toneru, tot aici undeva pe forum zicea cineva si bine a zis ca e buna solutia de curatat carburatoare decarbusolv sau ceva de genu asta, 1 litru e 7 lei si are o putere... curata instantaneu ala :smt003 . Sunt sigur ca nui rezista nici spreyu positiv20 . Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 nu merge cu nici un alchool tehnic sau acetonamerge sigur cu solvent organic sau orice spray mai bun(str8) Link spre comentariu
wolf Postat Ianuarie 2, 2007 Partajează Postat Ianuarie 2, 2007 nu merge cu nici un alchool tehnic sau acetonamerge sigur cu solvent organic sau orice spray mai bun(str8)ai stat mult pe ganduri ... sau ai postat dupa n" pahare de vin...de "Anul nou" :partyman: sincer !!! .....nu vb din pliante .....eu realizez cablaje cu pozitiz foarte fregvent uitate la posturile mele :axe: cand am zis alchoole tehnic ...cred ca m-am referit la alchol izopropilic ....dar am incercat si cu spirt medicinal , diluant , nitrodiluant , si merg fara probleme ....dar timpul de asteptare pt ca fiecare sa isi faca efectul nu il luam acum in consideratie :partyman: La multi ani !!! Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 Nu reusesc sa fac cablajele cu fierul de calcat.Am fost la 100 de xeroxuri.Nici o coie nu iese cu sufucient tus...ceva solutii? Link spre comentariu
wingless Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 Imprimanta laser. Si depinde si ce toner are imprimanta trebuie sa incerci. Eu cand am nevoie le fac pe bani ca se gasesc centre dastea de imprimat si nu e scump scot chiar cate 2 3 foi Ii rog sa ii dea un preview inainte sa vad daca iese bine(la dimensiuni)Am facut recent ceva dublucablat cu trasee de 0.16" si a iesit cat de cat bine au fost niste retusuri de facut trasee intrerupte etc dar in mare a iesit ok pentru pretul platit. Link spre comentariu
adynis Postat Ianuarie 6, 2007 Partajează Postat Ianuarie 6, 2007 Nu reusesc sa fac cablajele cu fierul de calcat.Am fost la 100 de xeroxuri.Nici o coie nu iese cu sufucient tus...ceva solutii?Incearca sa printezi pe partea ceruita a unei hartii autocolante A4 (eventual poti lipi partea autocolanta pe spate, ca sa pastrezi grosimea si taria hartiei) Mie mi-a iesit neasteptat de bine (am dat detalii pe softpedia pe forum) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum