manolo Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Incearca dupa indepartarea grosiera cu o periuta de dinti cu ceva detergent lichid de vase. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 eu folosesc gartie de 160g/m o imprimanta hp1022n laser si merge super cu fieru de calcat dar intradevar cu apa calda se indeparteaza mai usor hartia si nu folosesc decat periuta de dinti fara burete de vase si detergent Link spre comentariu
relu01 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) vam promis ca revin de data asta cu ceva finalizat vam urmat indicatiile si totul a mers OK si spre surprinderea mea a fost usor ,am uitat sa fac o poza cu placa dupa ce am curatat hartia dar am facut una cu ia finalizata si a iesit destul de bine pentru un incepator zic eu in campurile mai mari au iesit ceva mici impuritati probabil ca tonerul a avut cativa pori in acele zone dar intentionez sa le cositoresc asa ca nu e problema .am aplicat la urma o solutie de acetona cu sacaz dar nu mia placut cum a iesit aici mai am ceva de lucru .voi cu ce aplicati solutia si cam ce concentratie ar trebui ">http:// Editat Ianuarie 25, 2016 de relu01 Link spre comentariu
danpin Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) vam promis ca revin de data asta cu ceva finalizat vam urmat indicatiile si totul a mers OK si spre surprinderea mea a fost usor ,am uitat sa fac o poza cu placa dupa ce am curatat hartia dar am facut una cu ia finalizata si a iesit destul de bine pentru un incepator zic eu in campurile mai mari au iesit ceva mici impuritati probabil ca tonerul a avut cativa pori in acele zone dar intentionez sa le cositoresc asa ca nu e problema .am aplicat la urma o solutie de acetona cu sacaz dar nu mia placut cum a iesit aici mai am ceva de lucru .voi cu ce aplicati solutia si cam ce concentratie ar trebui ">http:// V-am promis ca revin de data asta cu ceva finalizat. V-am urmat indicatiile si totul a mers OK si spre surprinderea mea a fost usor. Am uitat sa fac o poza cu placa dupa ce am curatat hartia dar am facut una cu ea finalizata si a iesit destul de bine pentru un incepator zic eu. In campurile mai mari au iesit ceva mici impuritati, probabil ca tonerul a avut cativa pori in acele zone dar intentionez sa le cositoresc asa ca nu e problema. Am aplicat la urma o solutie de acetona cu sacaz dar nu mi-a placut cum a iesit, aici mai am ceva de lucru. Voi cu ce aplicati solutia si cam ce concentratie ar trebui? Editat Ianuarie 25, 2016 de danpin Link spre comentariu
relu01 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 ok am inteles, imi cer scuze pentru greseli ma grabeam probabil ca ma luase valu chiar era necesar sa intervina domnul dapin de la Iasinton sa ma puna la punct ,daca cu asta se ocupa dumnealui ar trebui sa-l rugam sa ne editeze comentariile inainte sa le postam. Daca nu are raspunsuri sau solutii la ce se discuta aici ar trebui sa-l caute pe domnu Pruteanu am inteles ca are si dumnelui un blog . Link spre comentariu
danpin Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) Cauta in acest topic si ai sa gasesti postari unde am spus cum imi fac eu cablajele. Vei gasi si o postare unde am dat un link catre un producator care printre altele face si o folie care sigileaza acei pori din toner de care te plangi. Ce vrei sa te invat, cum sa freci cablajul cu periuta de dinti? Eu folosesc materiale mai evoluate nu coperti de reviste. Unele greseli care apar din graba cu care scrii textul se trec cu vederea, dar faptul ca nu ai invatat la scoala ca propozitiile incep cu litera mare si ca se mai folosesc si semne de punctuatie, sau cand se foloseste cratima, asta arata ca esti cam ... paralel cu limba romana. Nu ti-am corectat ca sa-ti arat ca eu stiu, ma gandeam ca poate inveti si tu ceva...dar cei ca tine sar repede cu gura.... Un text scris aiurea este greu de citit si de inteles. Crezi ca multi stau sa descifreze ce vrei tu sa spui in acel amalgam de cuvinte? Din pacate pt. noi si pt. limba romana, Dl. G. Pruteanu a murit in 2008. Se pare ca si limba romana va muri incet si sigur...cei ca tine isi aduc din plin contributia! Editat Ianuarie 25, 2016 de danpin Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 am incercat si eu pe folie transparenta , termo , cumparat ceva ieftin aproape bine , dar vad ca imprimanta nu prea baga contrast , de ieri tot ma chinui cu setarile am un HP 2550 ln , conectat si instalat prin retea , dar nu prea vad eu setarile cum trebuie..... ceva poze cu folia termo si coala cretata.... mai incerc Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 O poza cu foaia termo dupa ce ai trecut fierul de calcat se poate?Mai ramane toner pe foaia termo? Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) sorry..... am omis sa specific , cel cu termo e de doua ori calcat cu fierul , adica inca un termo pe cablaj nu am facut poza dar arata super dupa calcare off topic : ce sau cum sa fac setarile la imprimanta sa fie negru ...chiar inchis la coala normala e super ! pe folia termo nu ramana tus dupa calcare / exfoliere la apa rece multumesc Editat Ianuarie 25, 2016 de GanMark Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Salut, cam asa arata la mine cu hartie normala A4. http://tinypic.com/r/11rg5s6/9 http://tinypic.com/r/aktjrt/9 http://tinypic.com/r/jzv3f8/9 http://tinypic.com/r/28b8ufl/9 http://tinypic.com/r/4hs7b7/9 Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 (editat) am incercat si eu pe folie transparenta , termo , cumparat ceva ieftin aproape bine , dar vad ca imprimanta nu prea baga contrast , de ieri tot ma chinui cu setarile am un HP 2550 ln , conectat si instalat prin retea , dar nu prea vad eu setarile cum trebuie..... ceva poze cu folia termo si coala cretata.... mai incerc Nu garantez ca este suportata imprimanta dar ai putea incerca sa vezi daca utilitarul LJConfig 1.2.0 functioneaza pe imprimanta ta si o poate configura. LJConfig.zip Editat Ianuarie 25, 2016 de mars01 Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 multumesc incerc mai tarziu.... Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Tonerul este afectat si de umiditate, este higroscopic. Am observat ca dupa un timp mai indelungat, print-urile cu un cartus toner care a stat nu stralucesc la capitolul contrast. Merita incercat un refill chiar daca mai este toner in cartus. Si odata cu refillul, schimbat cilindrul fotosensibil, deoarece cele aftermarket nu cred ca sunt facute ca invelisul fotosensibil (bazat pe seleniu) sa reziste o viata. Editat Ianuarie 26, 2016 de mars01 Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 mars mai ai putin si spui o imprimanta noua Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Adrian, ai si tu dreptate. Dar cum ti se pare mai corect? Sa stai si sa bajbai si sa te intrebi ce naiba nu merge, de ce altii au rezultate si eu nu? De ce xulescu se lauda cu cablaje care arata foarte bine si de ce la mine traseele sunt toate franjurate? Nu poti sa ai rezultate bune folosindu-te de unelte stricate sau uzate. Vrei rezultate bune si nu esti sigur ca stapanesti procesul? Pai atunci macar in unelte sa ai incredere. "No pain no gain" - in cazul de fata durerea este la buzunare. Sau portofel Editat Ianuarie 26, 2016 de mars01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum