andreigradu Postat Aprilie 16, 2006 Partajează Postat Aprilie 16, 2006 Da am auzit de print to file , dar nu merge direct din orcad, am inteles ca mai trebuie sa instalezi ceva ca sa mearga, si in ce ar trebui printat, ma refer la format ca sa isi mentina dimensiunile si calitatea. Link spre comentariu
pavcostel Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 Merge sigur din Orcad. E optiunea implicita daca nu ai instalat vreun driver de imprimanta/plotter.Cu stima,Costel Link spre comentariu
XAN77 Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 mei oameni buni, merge treaba cu fieru am testato cu hartie de revista, foaie subtire nu coperta si merge super bine. Imi aratasae un pusti pe mess ce facea si nu imi venea sa cred.Treaba e sa smilgheruiesti cablaju cu un smilgher mai grunjos sa fie bine zgariata placa sa aiba aderenta toneru ca altfel a ca si cum pui ciment cu mistrria pe un geam Eu tin fieru cam 1 minut ca e de ajuns, se lipestew repede. Cablaju tre sa fie deala care nu se vede pe partea cu CI impletitura fibrei de textolit. In apa il bag dar in apa rece direct de la robinet, il tin 20 min dupa care scot hartia care desi se ia in intregime pe placa ramane un strat f. subtire de hartie cu tot tonerul, apoi la jet subtire de apa frec usor cu partea mai grunjoasa a unui burete de vase si se ia toata hartia in exces, ramanand numai tonerul. Uitasem placa se degreseaza cu CIF inainte. Recent am fdacut 2 cablaje un alimentator si un emitator aFM cu bobina pe cablaj, si toneru a ramass in proportie de 100%. Pacat ca telefonu meu e doar VGA ca puneam poze. Deci pentru majoritatea cablajelor metoda asta este o adevarata revelatie, e super ieftina. Printarea am facito la munca cu un canon multifunctionala MF3110 care avea refil nu mai are toneru original de mult. Iar pusti de care ziceam de pe net facea la xerox in oras si ma impresionat cu ce realiza. Avea dreptate. Dar nu zicea ca tre sa fie zgariat cuprul inainte. Dar am vazut asta in pozele dela el . Link spre comentariu
nosferatu Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 Folosesc si eu exact aceeasi metoda de aplicare cu diferenta ca nu las in apa 20 de min sa se ia hartia..1-2 min sunt de ajuns si daca tonerul se desprinde inseamna ca nu a fost topit indeajuns ca sa se lipeasca bine. Daca nu tragi bine de hartie fara teama de a lua si tonerul, s-ar putea sa constati dupa corodare ca acolo unde a fost aplicat prost tonerul, s-a corodat sub el. Metoda asta este cea mai rapida si cu rezultate excelente pentru montaje in care perfectiunea nu e strict necesara..In plus poti aplica stratul cu pozitia componentelor si alte inscrisuri prin aceeasi metoda. Se poate obtine si trasee de 0.5 mm.O indicatie super pretioasa..dupa smirgheluire, nu atingeti si nu spalati cablajul. Se curata cu o carpa curata si uscata. Link spre comentariu
TAO Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 i-am cerut unei cucoane de la o papetarie o coala de hartie transparenta ptr. laser si cucoana mi-a dat o coala tip A4 si mi-a specificat ca este ink-jet . am dat 18000 pe foaie. o pot folosi la orice tip de imprimanta laser . chestia e ca are o parte lucioasa si una lipicioasa , pe care parte se imprima traseele ??? :smt024 Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 daca ar merge la laser doar pe partea lucioasa dar coala aia este speciala pentru ink jet cand se tipareste pe partea lipicioasa. Eu asa fac cablajele foto, cu coala deaia la inkjet, ca inkjetu este mai usor de gasit, laser nu are toata lumea . Dar avand in vedere ca nu e pentru laser nu stiu cum va rezista coala aia la temperatura dintrun laser. Link spre comentariu
nosferatu Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Salutare la toti!Cumparasem si eu o coala transparenta pentru inkjet care s-a dovedit ulterior mai rezistenta la temperatura decat una pentru laser. Probabil colile pentru laser pe care le-am cumparat au fost de proasta calitate.Recomand, daca folosesti coala pentru inkjet, sa o speli si atunci o poti folosi pe oricare strat doresti.Multa bafta! Link spre comentariu
ywar2 Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Incercati folie transparenta ptr imprimanta laser APLI. Este cea mai buna din cite am folosit. Nu va recomand sa bagati orice folie transparenta inkjet in imprimante laser ca se pot dilata, ondula sau topii. Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 un colaborator de nadejde al meu, a gasit o metoda de realizarea cablajelor... o descriere succinta si ceva poeze gasiti la http://www.niqro.lx.ro/cablaj.htm :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator valentine146 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 folositi cu mare incedere metoda cu fierul de calcat, imprimarea faceti-o pe coala de revista gen oferte metro, este subtire si lucioasa, nu absoarbe tonerul, iar imprimanta laser sa fie setata din properties la maxim de rezolutie, mie mi-au iesit foarte bine toate cablajele, dupa transfer hartia se curata foarte repede in apa calda, find foarte subtire,...inainte foloseam metoda cu positif 2,0 care consuma timp si bani.. cum s-a aratat mai sus, singura problema este ca inainte sa fie curatat cablajul f bine cu smirghel fin si tix, alfel tonerul nu adera pe cablaj sau se curata .... Link spre comentariu
XAN77 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 dupa multe cablaje reusite am avut si un partial rateu, am facut un cablaj micut de 3/5 cm. si traseele sau mai latit dupa calcarea cu fierul, sa fie din cauza ca am apasat prea tare cu fieru sau ca a avut temperatura prea mare ? sau ceva din amandoua :smt003 ; si culmea odata la un cablaj mare, cel mai mare ce lam facut unele trase de la margine nu sa lipit toneru sa desprins hartia cu totul. Cred ca trebuie corelata tamperatura cu marime placii probabil, fierului ii e diferit mai greu sau usor sa incanga o placa mica sau una mare . Link spre comentariu
Cobra Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 daca scot cablajul pe o folie transparenta la o imprimanta lexmark X1150 nu este cu laser, va merge? Link spre comentariu
Cobra Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 nimeni nimic? nu stie nimeni? Link spre comentariu
XAN77 Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 pai in cazu asta banuiesc ca faci cablaj foto si va trebui sa cumperi folie transparenta speciala pentru imprimante cu jet, se gasesc, de mers va merge sigur . singura diferenta este daca va trebui sa suprapui 2 sau 3 exemplare ca sa fie trasele indeajuns de negre sa nu treaca uv prin ele. Link spre comentariu
wolf Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Am sa te contrazic putin XAN77 :axe: ...nu este neaparata nevoie sa suprapui mai multe folii pentru a nu trece uv prin trasee .... Cele necesare acestui lucru sunt : folie de calitate , de firme cunoscute ( ex. xerox ) o imprimanta cu rezolutie foarte mare , si de buna calitate ( personal folosesc Canon ip4200, cu acelea de se gasesc pe la oferte, prin supermaketuri foarte ieftine nu o sa aveti mari succese :toimonster: ) , cerneala sa fie cea originala , recomandata de fabricantul imp. altfel o sa aveti mari surprize ( in unele cazuri, poate sa nu se usuce sau sa nu aiba consistenta dorita ( opacitate ) ) si nu in ultimul rand imp. sa fie setata cu toate optiunile la maxim ( referitoare la calitate , noise reduction , optimizari foto ..etc ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum