tommymd Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Sunt folii pentru imprimanta cu tus. Au suprafata mai mata. Insa nu stiu daca acea suprafata nu o sa reflecte lumina. Link spre comentariu
costyy86 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 O sa incerc pe o bucata de cablaj foto sa pun hartie normala imprimata sa vad adac iese..... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Ai surplus de fotorezistiv ? Link spre comentariu
mars01 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Ca o completare la postul meu anterior:Am montat carcasa la loc dar ... dupa 30 minute s-a "inmuiat" de la temperatura. Asa ca trebuie folosit doar cu "internals" expuse. Link spre comentariu
costyy86 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Ai surplus de fotorezistiv ?Nu, dar vreau sa incerc sa vad daca iese... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Pt marirea factorului de transfer al lumini prin hartie este ceva spray ;dai pe hartie cu el si se face tranlucida de parca ar fi uleiata .Daca tot folosesti hartie ,alege-o pe cea de calc ,intreaba un arhitect/student la arhitectura unde se gaseste (ei folosesc multa) . Link spre comentariu
costyy86 Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Am foaie de calc nu este problema, insa nu se lipeste bine cearneala de hartie, ies trasee inrerupte si "zdrentuite" pe margine....nu adera bine.. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Atunci foloseste hartie obisnuita dar da-o cu ulei ;uleiul de in e sicativ? Oricum cu nu ulei sicativ si a doua zi cred ca e destul de uscata. Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Gata,s-a terminat cu persuflatul de sodiu,s-a interzis importul ,cica se baga in piine ,si cica e directiva de la "muie" asa ca trecem la "hepatita" de clorura ferica . Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Desigur ,s-a interzis ca substanta dar nu ca produs .Vad eu cum corodezi la cald MCPCB ...Oricum ,nici SENO nu se mai importa si despre adversitatea sodei asupra aluminiului cam stie toata lumea . Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Nu-i problema,am cuptor pe lemne si niste piine veche,iau cablajul il bag intre doua felii de piine si la cuptor,cind se raceste am cablajul corodat. Link spre comentariu
steffy89 Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Am si eu o intrebare legata de realizarea cablajelor prin transfer de toner.Influenteaza cumva timpul de aplicare al hartiei pe cablaj?Ce vreau sa spun este ca nu dispun de imprimanta cu laser si trebuie sa ma duc pe la vreo librarie ceva sa le fac si desigur trece timpul pana ajung cu ele inapoi acasa pentru a le aplica.Are ceva daca nu le aplic atunci pe loc? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 nu are nimic , poti sa le aplici si sapt viitoare Link spre comentariu
steffy89 Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Am crezut ca daca apuca sa se usuce foarte,foarte bine nu mai da rezultate Link spre comentariu
mariandmd Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Eu am printuri facute anul trecut si le utilizez cu succes si acum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum