Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Vizitator tyc

Ultima data am cumparat cu 10lei/mp printat (pt alta aplicatie) . Deci mai scump decat o coala de carton dar garantat nu se rupe la dezlipire si din poze se vede ca tonerul se duce 100% pe cablaj . Oricum ,eu am folosit folie de retroproiector (1 leu / A4) .

Link spre comentariu

Fiindca tot vorbesc toti pe aici de autocolant pentru laser, l-am intrebat si eu pe gogu si mi-a dat cateva site-uri, cu un pret de cazi pe spate, 385ron tocul de 100 coli A4, acuma nu stiu daca este acelasi autocolant despre care se vorbeste.

Link spre comentariu

Eu folosesc autocolant (tapet) este ieftin aproximativ 13 lei 100cm*90cm si imi ajunge foarte mult timp, este cerat si se dezlipste tonerul in totalitate de pe el, si nu mi-a alunecat niciodata pe cablaj....

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Acelea sant folii de retroproiector , normal costa 1leu/buc si asa iese topul de 100buc. la 100lei ;autocolantul e la metru.La ce te referi :in imprimanta intra pe hartie iar la calcat tot cu hartie e pe spate sau vrei sa lipesti fierul de el?

Link spre comentariu

Interesant. E autocolant profesional destul de ordinar, daca tin minte bine seria 641 ar fi mai ieftina.DC Fix ar fi si mai ieftin si disponibil prin destule magazine cu materiale de constructii, desi difera calitativ.Ai putea face o scurta descriere a procedeului de lucru, punand in evidenta detaliile semnificative (chestii ce ar trebui respectate ca treaba sa mearga bine) ?

Cu hartia de pe spatele autocolantului merge??, a incercat cineva.

Da. Merge, da' face destule belele. Vezi cateva pagini in urma.
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Metoda lui Mishu e ok daca printezi pe imprimanta firmei ,sa tot schimbi cilindrul la a ta nu e o afacere ... .Cu autocolant /folie de retroproiector procedeul e exact ca si la hartie dar lipseste parte cu inmuiatul si indepartarea resturilor de hartie . Suportul de plastic nu se rupe ,de aceea se poate dezlipi si ramane dinrt-o bucata . Tonerul ramane pe cablaj ,acesta trebuie curatit bine cu fibra abraziva de curatat vase (verde ,la 2 lei 3 bucati) .

Link spre comentariu

Se numesc ORACAL 641 si ORACAL 651. .... ma sunt si altele.Vad ca se gaseste si aici: http://www.folii-adezive.ro/produs.php?id=8 si se pare ca nu este prea scump.Poti cumpara de la orice centru de printare reclame.

Multumesc mult pentru informatie, pretul este exorbitant, nu pretul in sine ci cantitata minima obligatorie, ramine sa vad daca este cineva pe la noi care se ocupa cu asa ceva.... sau poate e cineva pe aici care are asa ceva?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări