Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Exact, tipa din toti rarunchii ledului ce semnaleaza problema :rade: M-am gandit la dublura, dar avand la indemana alternativa cu mai putina munca si tipar care nu pateaza nu m-am complicat.Am sa ma "complic" in schimb cu experimentat foi tratate cu substantele alea de ziceam. In viitorul apropiat o sa am si motive pentru asta, cum ar fi trasee de 0.5mm sau mai subtiri.

Link spre comentariu

Exact, tipa din toti rarunchii ledului ce semnaleaza problema :rade: M-am gandit la dublura, dar avand la indemana alternativa cu mai putina munca si tipar care nu pateaza nu m-am complicat.Am sa ma "complic" in schimb cu experimentat foi tratate cu substantele alea de ziceam. In viitorul apropiat o sa am si motive pentru asta, cum ar fi trasee de 0.5mm sau mai subtiri.

Eu am rezolvat problema foarte simplu:1. Printez mai intai pe o coala normala A4 cablajul2. Decupez o bucata de hartie pnp sau foto ceva mai mare decat marimea cablajului3. Suprapun hartia pnp peste desenul de pe coala normala A44. Fixez hartia pnp la colturi cu banda adeziva termorezistenta5. Introduc "sandwich-ul" in imprimanta si ... printIn acest fel fac economie si de folie pnp pt ca folosesc doar cat este necesar.Mihai
Link spre comentariu

Ink-ul ramane ,numai laser !

confirm si eu lucrul asta.... "testat" de un coleg... si cu aceasta ocazie, s-a ales cu schimbatul unei rotite din cuptor :da
Link spre comentariu

inseamn ca imprimanta mea reuseste sa fixeze tonerul la o temperatura mai mica :ras: ca altfel nu imi explica de ce nu am avut probleme cu folia inkjet si banda scotch. cu banda am lipit o bucata de folie inkjet pe o coala A4.

Link spre comentariu

Cea mai buna alternativa la folia PNP, pentru mine este Hartia Cretata( sau carton cretat) merge super, :da

Pentru mine ... autocolantul :da .
Ce fel de "autocolant"? rezultatele sint uimitoare. Atocolantul pe care-l stiu eu (acela de la magazin "mobila" de exemplu) nu rezista la imprimanta laser....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări