Vizitator microjean Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 Pas 1. Luat o hartie lucioasa (mai groasa) dintr-o revista (ex. Chip)Pas 2. Printat la imprimanta laserPas 3. Curatat, degresat placa de cupruPas 4. Asezat foaia tiparita pe placa de cupruPas 5. 2-3 minute presat placa cu fierul de calcat (eventual se mai baga o foaie alba intre fier si ansamblu placa-foaie tiparita)Pas 6. Lasat la racit 3-4 minutePas 7. Introdus ansamblu placa-foaie la jetul de apa rece robinet si inlaturata cu grija hartia (e destul de greu si necesita rabdare)Pas 8. Se introduce placa in clorura fericaPas 9. Se lasa la corodat 15-30 minute (functie de concentratia solutiei)Pas 10. Vezi poza de mai jos Link spre comentariu
radu25 Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 Pecare parte a foliei pnp-blue se imprima desenul cablajului?PE partea lucioasa sau pe partea cealalta? Link spre comentariu
radu25 Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 Pas 1. Luat o hartie lucioasa (mai groasa) dintr-o revista (ex. Chip)Ai luat o foaie din revista? Adica o foaie tiparita?Eu nu am revista Chip. O alta revista e buna?Am d-alea deocheate. Au foile destul de lucioase, dar nu ma indur sa le stric ca sunt frumoase...hi Link spre comentariu
luc Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 uite ca la metoda foto merge orice imprimanta laser sau cu cerneala si iese din prima.ce bine ca am scapat de tampeniile astea de P&P Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 dupa cate am inteles eu din ce a scris microjean si ce mai stiam si eu, e cablaj obisnuit, iar foaia trebuie sa fie lucioasa (revista, calendar :tonqe: ) ca sa nu se imprime tonner pe ea (e doar pentru transfer) pentru radu25: exista la tonete si reviste nevandute si au pret simbolic.. in cel mai rau caz gasesti prin gunoaie :partyman: da' sa fim oameni seriosi..dintr-o revista faci cablaje pentru tot forumul si mai bei si o naveta de bere de economia realizata daca ai fi luat cablaj foto :drinkers: Link spre comentariu
one Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 uite ca la metoda foto merge orice imprimanta laser sau cu cerneala si iese din prima.ce bine ca am scapat de tampeniile astea de P&PNu am mai auzit pana acum ca ar merge si pe imprimanta cu cerneala. Link spre comentariu
MIHAIS Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 merge ! dar se gasesc greu tiplele pt inkjet Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 Stiu pe cineva care tipareste pe calc la injket, si-i ies niste cablaje tzutz. O sa incerc si eu cat de curand. Link spre comentariu
luc Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 am gasit folii transparente ptr cerneala la centrele xerox,costa 15mii vechi,fata de cealalta ptr xerox care costa doar 8mii.dar nu cred ca ne zgarcim noi la catva lei,mai ales ca dupa o foaie poti sa faci toata viata(ramane pe post de matrita) Link spre comentariu
BLK Postat Martie 30, 2006 Partajează Postat Martie 30, 2006 pana la urma tot mai comod o coala de 4000 lei vechi (avery sau cum ii zice, de imparteau oamenii la bursa un pachet de 200 de coli) si un fier de calcat.daca are cineva coli din astea si poate sa-mi dea si mie o coala sa testez si eu? eventual contra cost... ca parca n-as lua un pachet si sa nu fie buna imprimanta, ca am un laser cam vechiut si nu lasa tonner calumea. nici nu stiu daca se poate regla (e un epson epl-5200). Link spre comentariu
luc Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 cel mai sigur e cu xeroxu,care ce e drept da toner abundent.merg si imprimantele laser dar nu toatein metoda foto am observat ca nu conteaza deloc calitatea imprimantei Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 luc, "folii transparente pentru cerneala" sunt aceleasi cu transparentele din comert (de exemplu alea pentru prezentari la proiector) ? Link spre comentariu
one Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 Foliile pentru retroproiector si pt. imprimanta laser sunt rezistente la temperatura (sute de grade). Cele pt. imprimanta cu jet nu ar trebui sa fie atat de pretentioase, deci toretic ar trebui sa fie mult mai ieftine. Link spre comentariu
one Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 merge ! dar se gasesc greu tiplele pt inkjetMa referam la foliile PnP, nu la foliile pt. metoda foto.Sper ca am fost inteles bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum