alibiduda Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Se pare ca am descoperit metoda de a face silkscreen homemade Eu zic ca iese destul de ok. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 pai care e metoda aia?Press n pell ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Se pare ca am descoperit metoda de a face silkscreen homemade Se pare ca metoda este descoperita mai demult. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Las' ca i-au iesit frumos.. Cea mai profi metoda pe care am vazut-o e cea de la Bungard , dar e scumpa si necesita foarte buna indemanare sau scule de aplicare . Partea buna este ca are o rezistenta foarte mare la intemperii , zgarieturi si solventi , fiind activata de lumina UV care ii confera intarirea.. Se gasesc niste folii care se aplica pe cablaj , se pune filmul exact ca la metoda foto , se expune ,se developeaza si pe urma se intareste din nou. Link spre comentariu
alibiduda Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Scuze de intarziere cu explicatia am mai expermentat putin ca sa nu spun vreun porumbel aici.Nu cunosc alte metode dar asta am descoperit-o absolut din greseala. Deci.....1-se printeza silkscreenul in oglinda pe hartie normala (imprimanta laser)2-se aseaza hartia (fata cu toner) pe placa , bine aliniata cu gaurile3-Se umezeste un servetel cu acetona shi se preseaza cat mai uniform pe harie (hartia devine semitransparenta), in acest timp hartia nu trebuie miscata fata de cablaj.4-se asteapata pana se usuca haria (cateva secunde) si gataTot procedeul dureaza mai putin de un minut. Nu se sterge si rezista la apa. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Scuze de intarziere cu explicatia am mai expermentat putin ca sa nu spun vreun porumbel aici.Nu cunosc alte metode dar asta am descoperit-o absolut din greseala. Deci.....1-se printeza silkscreenul in oglinda pe hartie normala (imprimanta laser)2-se aseaza hartia (fata cu toner) pe placa , bine aliniata cu gaurile3-Se umezeste un servetel cu acetona shi se preseaza cat mai uniform pe harie (hartia devine semitransparenta), in acest timp hartia nu trebuie miscata fata de cablaj.4-se asteapata pana se usuca haria (cateva secunde) si gataTot procedeul dureaza mai putin de un minut. Nu se sterge si rezista la apa. Interesanta "inovatia" .. Ai incercat-o de mai multe ori? A dat de fiecare data rezultate? Poza nefiind de rezolutie mare , intreb si eu , are ceva finete silkscreenul generat asa? adica e frumos sau are mici intreruperi? Link spre comentariu
alibiduda Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Da am testat doar pe tipul asta de cablaj si iese bine de fiecare data dar sunt sigur ca o sa iasa la fel pe orice tip de cablaj atata timp cat suprafata este curata, si poate scoate perfect linii si text foarte fin. Poza e facuta cu telefonul din pacate nu poate focaliza suficient. De exemplu textul LM723 are lungimea de 5mm / 1.1mm si este foarte clar. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 suuper frate , nu am incercat niciodatahartia e normala sau lucioasa? Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Si uite asa mi-am adus aminte de timpurile alea bune cind "personalizam" scrisorile catre fete prin metoda asta cu poze din reviste, bravo, o idee buna.... Link spre comentariu
alibiduda Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 hartie normala Si eu m-am minunat, stergeam ceva cu acetona si am pus servetelul inmuiat pe o coala de hartie pe care era imprimat un cablaj. Cand am vazut ca s-a inmuit si hartia am luat repede de frica sa nu atace lacul de pe birou si spre surprinderea mea a ramas imprimat cablajul. Am incercat repede sa sterg cu alcool dar degeaba. Si daca tot faceam niste cablaje hai sa incerc sa vad cum iese Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 chiar e SUPER !am incercat cu diluant ...si merge , ideea sa nu fie prea multmai fac teste... Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 pai oare asa nu merge sa facem direct si cablajele? fara se le mai calcam cu fierul de calcat? Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 chiar asta am vrut sa intreb si eu ?deci pe incercate ! Link spre comentariu
alibiduda Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 asta nu cred nu se trasnsfera tot tonerul si nu rezista la corodat Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 hmm buna idee ... oare merge sa facem panourile frontale ale diverselor montaje ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum