Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutii pentru executarea circuitelor imprimate

Vizitator fumil

Postări Recomandate

Vizitator xbitbogdi

Buna ziua, stie cineva o metoda prin care se poate lacui pcb-ul dupa corodare,si cu ce substanta?am cautat ceva concret pe google da nu gasesc o metoda explicata corect.Ar fi de mare ajutor si as fi recunoscator :)

Link spre comentariu

Un clip interesant unde imprima direct pe cablaj cu o imprimata cu jet de cerneala, apoi trece cablajul prin toner..

, ar trebui sa functioneze cu orice imprimata Inkjet...
Link spre comentariu

Am si eu o intrebare...la mandrina din adresa de mai jos,(sper sa nu se considere reclama e de la TME adresa), ce diametru este nevoie pentru tija motorului? are careva stfel de mandrina?http://www.tme.eu/en/details/d-1532/power-tools-parts-and-accessories/donau/1532/#

Am avut eu o astfel de mandrina, din pacate nu retin diamtrul interior al partii de prindere, stiu sigur ca am incercat sa-i fac ax din coada unui burghiu insa era "fix" intre dimensiunile burghielor "gasibile" si astfel am apelat la un strungar unde i-am majorat gaura cu un bughiu mai mare si care ia devenit si ax.
Link spre comentariu

Voi cu ce curatati sau mai bine zis cum curatati cablajele pentru transfer toner , innainte de transfer, eu curat cu smirghel de 600 apoi le sterg cu alcool izopropilic, dar nu se agata tonerul asa bine....

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Cu acetona (nu 'dizolvant' parfumat pt curatat unghi) de la magazin de reactivi. Sau cu Carburol de la magazine cu piese auto (din auzite ca merge ,teoretic e ok) .Tehnica e sa folosesti o carpa semilichida (cu mult lichid) ,sa stergi intr-un singur sens si sa stergi tot cu o fata nefolosita a carpei .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări