tiberiu2006 Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Vezi ca nu oricare este bun, cele cu fuser-film (cele care au cilindrul cu rezistenta de incalzire invelit intr-o folie ca in poza), nu se preteaza la asa ceva, nu rezista folia, o va agata cablajul...Trebuie folosite cele care au rezistenta de incalzire intr-un tub metalic. Link spre comentariu
ovy_pas Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 pt cunoscatori care s-au mai intalnit cu aceasta problema:imi puteti recomanda modele de imprimante la care poate fi folosit kit fuserul pentru pcb. (cu cilindru metalic nu cu fuser-film)Intentionez sa cumpar o imprimata si sa o transform in laminator pcb.pt. GeoMar: Am citit pe alt forum despre o incercare de a folosi kit fuserul de la o imprimanta BROTHER HL-1870N probabil e postat de tine in oct 2009. Daca asa e spune-mi te rog ai mai finalizat laminatorul pcb? Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 pt. GeoMar: Am citit pe alt forum despre o incercare de a folosi kit fuserul de la o imprimanta BROTHER HL-1870N probabil e postat de tine in oct 2009. Daca asa e spune-mi te rog ai mai finalizat laminatorul pcb?NU am finalizat, l-am tras pe "dreapta" cum se spune, am sa-l fac pentru silkscreen, dar ...Imi trebuie partea electronica de comanda a temp si a motorului.Era si aici pe forum un topic, tot la DIY, il caut si postez.L.E.Era la Atmel, uite viewtopic.php?f=37&t=70898&p=922855&hilit=laminator#p922855 Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 HP4,4Plus,4000,5,5Plus Kiocera Mita FS600, HP P2015 ... . Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 HP P2015 sigur NU are cilindrul metalic... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Mai gresesc si eu ,nu sant Mesia . Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Nu e nicio problema, eu am spus de P2015 ca sunt sigur (asta am eu acasa...), si sa o ocoleasca ... Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 O intrebare:Ce diferenta este intre clorura ferica si presulfat de sodiu?....care solutie este mai buna.... Link spre comentariu
manolo Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Pai una este neagra alta bleo,mai rezistenta clorura.Probabil nu ai folosit persuflat,incearcal si vei vedea singur ce si cum. Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Nu am folosit deaceea va intreb, vreu sa fac ceva comanda de piese si la acel magazin nu mai are clorura decat granule de presulfat de sodiu...si cum nu am folosit nu am stiut cat de bun este.Multumesc. Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Solutia de persulfat de sodiu este transparenta (chiar daca se albastreste in timp, ramane transparenta si dupa mai multe corodari) si nu pateaza cum o face clorura ferica. In plus, solutia de persulfat corodeaza uniform, cu marginile bine definite; eficienta maxima (ca timp de corodare) se obtine la 40 grade C.Comanda linistit granule de persulfat de sodiu. Link spre comentariu
costyy86 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Solutia de persulfat de sodiu este transparenta (chiar daca se albastreste in timp, ramane transparenta si dupa mai multe corodari) si nu pateaza cum o face clorura ferica. In plus, solutia de persulfat corodeaza uniform, cu marginile bine definite; eficienta maxima (ca timp de corodare) se obtine la 40 grade C.Comanda linistit granule de persulfat de sodiu.Multumesc pentru raspuns.O sa comand...nu este diferenta de pret..doar ca nu aveau clorura pe stoc..si chir imi era urat de petelee ce le lasa clorura... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Persulfatul tine la mai putine corodari dar merge mai bine daca folosesti solutie de persulfat coroborat cu foto ai sa vezi diferenta...una mare. La rece persulfatul nu prea merge ,il incalzesti intr-o oala pe aragaz si in timpul corodarii ,cu o rezistenta de acvariu sau pe o oala cu apa calda . Sa nu depasesti 50C la cablaje pretentioase. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 si oare cam cat tine persulfatul asta? ma refer comparativ cu clorura ferica , la cate cablaje se poate folosi? stie careva vreun raport , ceva cifre estimative? Link spre comentariu
ovy_pas Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Cred ca si hp 4000 are fuser film in manualul service asa scrie:pe celelalte nu am avut timp sa le verific. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum